Aktivér avviste betalingsmåter på nytt

Hvis betalingsmåten din blir avvist, kan det hende den blir deaktivert i Google Ads-kontoen din.

Før du følger fremgangsmåten nedenfor for å aktivere betalingsmåten på nytt, kan det være lurt å ringe banken eller kortutstederen for å sikre at du kan bruke betalingsmåten i Google Ads-kontoen (om nødvendig).

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Finn betalingsmåten din, og kontrollér at alle detaljer er korrekte for denne betalingsmåten.
  4. Klikk på Aktivér betalingsmåten på nytt.