Aktivér avviste betalingsmåter på nytt

Hvis betalingsmåten din blir avvist, kan det hende den blir deaktivert i Google Ads-kontoen din.

Før du følger fremgangsmåten nedenfor for å aktivere betalingsmåten på nytt, kan det være lurt å ringe banken eller kortutstederen for å sikre at du kan bruke betalingsmåten i Google Ads-kontoen (om nødvendig).

1. Logg på Google Ads-kontoen din.

2. Klikk på verktøyikonet og så på Faktureringsinnstillinger under Fakturering.

3. Klikk på Betalingsmåter i menyen til venstre.

4. Finn betalingsmåten din, og kontrollér at alle detaljer er korrekte for denne betalingsmåten.

5. Klikk på Aktivér betalingsmåten på nytt.