Aktiver en avvist betalingsmåte på nytt

Hvis betalingsmåten din blir avvist, kan det hende den blir deaktivert i Google Ads-kontoen din.

Før du bruker fremgangsmåten nedenfor for å aktivere betalingsmåten på nytt, kan det være lurt å ringe banken eller kredittinstitusjonen (om nødvendig) for å sikre at du kan bruke betalingsmåten i Google Ads-kontoen din.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.

2. Klikk på tannhjulikonet eller verktøyikonet , og klikk deretter på Fakturering og betalinger.

3. Klikk på Betalingsmåter i menyen til venstre.

4. Finn betalingsmåten din, og kontrollér at alle detaljer er korrekte for denne betalingsmåten.

5. Klikk på Aktiver betalingsmåten på nytt.