Een geweigerde betaalmethode opnieuw inschakelen

Als uw betaalmethode ooit is geweigerd, is deze mogelijk uitgeschakeld in uw Google Ads-account.

Voordat u de betaalmethode opnieuw inschakelt aan de hand van de onderstaande stappen, belt u zo nodig uw bank of creditcardmaatschappij om te controleren of u de betaalmethode in uw Google Ads-account kunt gebruiken.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Facturering Billing Icon.
  2. Klik op Betaalmethoden.
  3. Zoek uw betaalmethode en check of alle gegevens voor deze betaalmethode correct zijn.
  4. Klik op Betaalmethode opnieuw inschakelen.