Hylätyn maksutavan ottaminen uudelleen käyttöön

Jos maksutapasi hylätään, se saatetaan poistaa käytöstä Google Ads ‑tililläsi.

Ennen kuin otat maksutavan uudelleen käyttöön seuraavien ohjeiden avulla, soita tarvittaessa pankkiisi tai luottokorttiyhtiöösi varmistaaksesi, että voit käyttää maksutapaa Google Ads ‑tililläsi.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.

2. Klikkaa rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.

3. Klikkaa vasemmalta valikosta Maksutavat.

4. Etsi maksutapa ja tarkista, että kaikki maksutavan tiedot ovat oikein.

5. Klikkaa Ota maksutapa uudelleen käyttöön.