Genaktivering af en afvist betalingsmetode

Hvis din betalingsmetode bliver afvist, kan den blive deaktiveret på din Google Ads-konto.

Før du genaktiverer nedenstående trin, skal du ringe til din bank eller dit kreditinstitut for at sikre, at du kan bruge betalingsmetoden på din Google Ads-konto, hvis det er nødvendigt.

1. Log ind på din Google Ads-konto.

2. Klik på tandhjulsikonet  eller værktøjsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.

3. Klik på Betalingsmetoder i menuen til venstre.

4. Find din betalingsmetode, og markér afkrydsningsfeltet for at sikre, at alle oplysningerne om betalingsmetoden er korrekte.

5. Klik på Genaktiver en betalingsmetode.