Tornar a activar una forma de pagament rebutjada

Si mai se us rebutja una forma de pagament, pot ser que quedi desactivada al compte de Google Ads.

Abans de tornar a activar-la amb els passos que us indiquem a continuació, parleu amb el vostre banc o la vostra institució de crèdit per assegurar-vos que, si escau, podeu fer servir la forma de pagament en qüestió al compte de Google Ads.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Formes de pagament.
  3. Localitzeu la forma de pagament i comproveu que totes les dades siguin correctes.
  4. Feu clic a Torna a activar la forma de pagament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda