Search Ads 360:n Floodlight-konversiot Google Adsissa

Kun otat Auction-time-hintatarjoukset käyttöön missä tahansa konversioihin perustuvassa Search Ads 360 ‑hintatarjousstrategiassa, kaikki Auction-time-hintatarjouksiin liittyvät Floodlight-konversiot jaetaan Google Adsille.

Jaettuihin konversioihin sisältyvien ostotietoraporttien avulla jälleenmyyjät, joilla on "Shopping-kampanjat yhteistyökumppanien kanssa" ‑ominaisuus käytössä, voivat myös optimoida hintatarjouksia ja budjetteja ja käyttää dataa raportoinnissa.

Kaikki Floodlight-konversiot jaetaan jatkossa Google Adsille.

Floodlight-konversiot ja Google Adsin konversiotapahtumat raportoidaan Kaikki konversiot- ja Konversiot-sarakkeissa.

Huomaa, että Floodlight-konversiot sisältyvät myös muihin Google Ads ‑sarakkeisiin (kuten Kaikkien konversioiden arvo- ja Hinta / kaikki konversiot ‑sarakkeisiin), jotka perustuvat Kaikki konversiot- tai Konversiot-mittareihin.

Mitkä kampanjat saavat jaettua Floodlight-dataa?

Jakamalla Floodlight-dataa kaikille mainostajan Google Ads ‑kampanjoille Google voi hyödyntää dataa paremmin ja määrittää parempia hintatarjouksia.

Kaikki Search Ads 360 ‑mainostajan hoitamat Google Ads ‑kampanjat vastaanottavat Floodlight-konversiodataa Google Adsissa. Tämä tarkoittaa, että kukin Google Ads ‑tili ja Google Ads ‑kampanja, joka on Search Ads 360 ‑mainostajan hallinnoima, voi raportoida kaikki Floodlight-konversiot.

Floodlight-konversion data raportoidaan tilin jokaisessa kampanjassa Google Adsin Kaikki konversiot- ja Konversiot-sarakkeissa, vaikka kampanjassa ei käytettäisi Search Ads 360 ‑hintatarjousstrategiaa.

Floodlight-data välittyy automaattisesti Search Ads 360:stä asiaan liittyvälle Google Ads ‑tilille, kun tilillä on hyväksytty linkki Search Ads 360:een. Aiemmin raportoidut Google Ads ‑konversiot eivät enää näy Konversiot-sarakkeessa.

Google Adsin konversioseurannan konversiot jäävät Google Ads- ja Search Ads 360 ‑tileille, myös Konversiot-sarakkeen muutoksen jälkeen. Jos haluat käyttää raportoinnissa Google Adsin konversioseurannan konversiomittareita, voit luoda oman sarakkeen Google Adsissa tai Search Ads 360:ssä.
  • Google Ads: Luo oma sarake, valitse Kaikki konversiot ja suodata sen jälkeen näkyviin ne konversiotapahtumat, joista aiemmat konversiosi muodostuivat.
  • Search Ads 360: Luo oma sarake Google Ads ‑konversioille ja valitse haluamasi konversiot.

Huom. Jos mainostajalla on Search Ads 360:ssä valtuutus käyttää Auction-time-hintatarjouksia Shopping-kampanjoissa, Shopping-kampanjoiden konversion lähteeksi vaihtuu Search Ads 360 ‑mainostajan oletuskonversiotavoite.

Ostotietoraporttien jakaminen on käytössä

Ostotietoraporttien jakamista käytettäessä automaattiset kumppanihintatarjoukset ja budjettien jakaminen voidaan optimoida Googlen kampanjoissa, joiden tyyppi on Shopping-kampanjat yhteistyökumppanien kanssa.

Floodlightin jaetun ostotietoraportin tiedot näkyvät Google Adsissa ostoskorin avainmittarisarakkeissa.

Miten Google Ads käyttää konversiodataa

Google Ads käyttää koottua konversiotapahtumadataa kaikkien mainostajien hyväksi. Esimerkiksi Google Adsin Smart Bidding hyödyntää mainostajan koottua konversiotapahtumadataa laadun ja tarkkuuden parantamiseen. Kun Search Ads 360:n Auction-time-hintatarjoukset ovat käytössä, Floodlight-konversiot jaetaan Google Adsille.
Google saattaa myös julkaista useilta mainostajilta koottuja konversiotapahtumatilastoja, joita kaikki mainostajat voivat hyödyntää.

Google Adsin ohjekeskuksessa on lisätietoja siitä, miten Google Ads käyttää konversiodataa.

Floodlight-konversiotapahtumajoukot hallinnoijan tileillä

Google Adsin hallinnoijan tili, joka on linkitetty suoraan Google Ads ‑tiliin, sisältää Floodlight-konversiotapahtumajoukon alla mainituissa tapauksissa.

• Auction-time-hintatarjoukset ovat käytössä Search Ads 360 ‑hintatarjousstrategiassa, joka tekee hintatarjouksia suoraan linkitetyn Google Ads ‑tilin kampanjoissa.
  • Hallinnoijan tili hyväksyy Floodlight-konversiot. Tämän artikkelin myöhemmässä osiossa on lisätietoja siitä, miten järjestelmänvalvoja hyväksyy konversiot.

Konversiotapahtumajoukko näkyy Google Adsin konversiotapahtumasivulla.

Hallinnoijan tilejä tarvitaan jaettujen Floodlight-konversioiden hyväksyntää varten

Jos hallinnoijan tili vastaanottaa Floodlight-konversioita, kyseisen tilin omistavan järjestelmänvalvojan on hyväksyttävä konversiot Search Ads 360:stä. Jos konversiot hyväksytään, hallinnoijan tili linkitetään Search Ads 360:een.

Jos linkkiä ei hyväksytä hallinnoijan tilillä, Auction-time-hintatarjouksia ei oteta käyttöön Search Ads 360:n hintatarjousstrategiassa.

Search Ads 360 ilmoittaa sinulle, jos konversioita ei ole hyväksytty.

Jos Google Adsissa oleva linkki poistetaan, Search Ads 360 pyytää tilin omistavaa järjestelmänvalvojaa edelleen hyväksymään konversiot, jotta Auction-time-hintatarjousten käyttöä voidaan jatkaa. Huomaa, että Floodlight-konversioita ei poisteta Google Adsista. Floodlight-konversion mittarit, jotka on jaettu ennen Search Ads 360:n linkityksen poistamispäivämäärää, sisältyvät edelleen Google Ads ‑tiliin ja siihen suoraan linkitettyyn hallinnoijan tiliin. Floodlight-data päivittyy siis vain siihen päivämäärään asti, jolloin hallinnoijan tilin linkitys poistetaan.

Google Adsin hallinnoijan tilin linkittäminen Search Ads 360:een

Sinulla on oltava tilin omistavan järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, jotta voit linkittää Google Adsin hallinnoijan tilin Search Ads 360:een.

Vaikka Google Ads ‑tilisi olisi jo linkitetty Search Ads 360:een, hallinnoijan tiliä ei automaattisesti linkitetä Search Ads 360:een. Sinun on myönnettävä kullekin hallinnoijan tilille pääsy Search Ads 360:een tai linkitettävä kukin hallinnoijan tili siihen, jotta voit vastaanottaa Floodlight-konversioita ja jotta Auction-time-hintatarjoukset voivat käyttää Floodlight-konversioita Google Adsissa.

1. Avaa Search Ads 360 ja laita ROI-hintatarjouksen Auction-time-hintatarjoukset päälle.
  2. Valitse Kyllä, ymmärrän vahvistaaksesi, että haluat jakaa Floodlight-konversiot kaikille mainostajan Google Ads ‑kampanjoille.
  3. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  4. Siirry Linkitetyt tilit ‑sivulle.
    1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut-kuvaketta .
    2. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  5. Klikkaa Search Ads 360 ‑kortista Tiedot.
  6. Valitse Linkityspyynnöt-kohdasta Hyväksy kunkin Search Ads 360 ‑mainostajan kohdalla.

Offline-konversiot ja Auction-time-hintatarjoukset

Jotta offline-konversioita voi käyttää Auction-time-hintatarjouksissa, konversiot on ladattava Search Ads 360:een 14 päivän kuluessa konversion aikaleimasta.

Konversioiden Google Adsille jakamisen lopettaminen

Jos haluat lopettaa konversioiden jakamisen Google Adsille, sinun on poistettava Auction-time-hintatarjoukset käytöstä kaikista Search Ads 360:n hintatarjousstrategioista. Lue lisää siitä, miten voit lopettaa Floodlight-konversioiden jakamisen Google Adsille.