Conversions de Floodlight de Search Ads 360 a Google Ads

Quan activeu les ofertes en el moment de la subhasta per a qualsevol estratègia d'oferta de Search Ads 360 basada en conversions, es comparteixen amb Google Ads totes les conversions de Floodlight relacionades amb les ofertes en el moment de la subhasta.

Les conversions compartides inclouen informes de detalls de compra que també poden permetre als comerços al detall que utilitzen la funció de campanyes de compres amb partners optimitzar les ofertes i els pressupostos i registrar les dades.

En el futur, totes les conversions de Floodlight es compartiran amb Google Ads.

Les conversions de Floodlight es registren, juntament amb les accions de conversió de Google Ads, a les columnes "Totes les conversions" i "Conversions".

Tingueu en compte que altres columnes de Google Ads, com ara "Valor de totes les conversions" i "Cost / totes les conversions", que es basen en les mètriques "Totes les conversions" o "Conversions", també inclouen les conversions de Floodlight.

Quines campanyes reben dades de Floodlight compartides?

Compartir dades de Floodlight amb totes les campanyes de Google Ads d'un anunciant permet a Google obtenir informació d'un volum més gran de dades i definir ofertes millors.

Totes les campanyes de Google Ads gestionades per un anunciant de Search Ads 360 reben les dades de conversió de Floodlight a Google Ads. Això vol dir que tots els comptes de Google Ads i totes les campanyes de Google Ads que gestiona un anunciant de Search Ads 360 poden registrar totes les conversions de Floodlight.

En un compte, les dades de conversió de Floodlight es registren a les columnes de Google Ads "Totes les conversions" i "Conversions" de totes les campanyes del compte, encara que la campanya no es gestioni amb una estratègia d'oferta de Search Ads 360.

Les dades de Floodlight es transferiran automàticament de Search Ads 360 al compte de Google Ads corresponent un cop el compte accepti l'enllaç a Search Ads 360. Les conversions de Google Ads registrades anteriorment ja no es registraran a la columna "Conversions".

Les conversions del seguiment de conversions de Google Ads romandran als comptes de Google Ads i de Search Ads 360, fins i tot després que canviï la columna "Conversions". Per registrar les mètriques de conversions del seguiment de conversions de Google Ads, podeu crear una columna personalitzada a Google Ads o a Search Ads 360.
  • Google Ads: creeu una columna personalitzada, seleccioneu-hi "Totes les conversions" i, tot seguit, filtreu les accions de conversió que hagin originat les conversions anteriors.
  • Search Ads 360: creeu una columna personalitzada per a les conversions de Google Ads i seleccioneu les conversions que hi vulgueu incloure.

Nota: si un anunciant està autoritzat a Search Ads 360 per utilitzar ofertes en el moment de la subhasta per a les campanyes de compres, la font de conversió de les campanyes de compres es canviarà a l'objectiu de conversió predeterminat de l'anunciant de Search Ads 360.

Es comparteixen els informes de detalls de compra

El fet de compartir els informes de detalls de compra permet optimitzar les ofertes automàtiques dels partners i els pressupostos compartits pel que fa a les campanyes de compres amb partners de Google.

A Google Ads, la informació dels informes compartits de detalls de compra de Floodlight s'inclou a les columnes de mètriques clau del carretó.

Com utilitza Google Ads les dades de conversió

Google Ads fa servir les dades d'esdeveniments de conversió agregades en benefici de tots els anunciants. Per exemple, Smart Bidding de Google Ads fa servir les dades d'esdeveniments de conversió agregades dels anunciants per millorar la precisió i la qualitat generals. En utilitzar les ofertes en el moment de la subhasta de Search Ads 360, es compartiran les conversions de Floodlight amb Google Ads.
Google també pot publicar estadístiques agregades dels esdeveniments de conversió d'un bon nombre d'anunciants com un recurs per ajudar el conjunt d'anunciants.

Obteniu més informació sobre com utilitza Google Ads les dades de conversió al Centre d'ajuda de Google Ads.

Conjunts d'accions de conversió de Floodlight en comptes de gestor

Qualsevol compte de gestor de Google Ads que estigui directament enllaçat a un compte de Google Ads inclou un conjunt d'accions de conversió de Floodlight si:

• Les ofertes en el moment de la subhasta estan activades en una estratègia d'oferta de Search Ads 360 que gestiona les ofertes en campanyes del compte de Google Ads directament enllaçat.
  • El compte de gestor accepta les conversions de Floodlight. A continuació obtindreu més informació sobre com pot acceptar un administrador les conversions.

El conjunt d'accions de conversió es mostra a la pàgina Accions de conversió de Google Ads.

Els comptes de gestor han d'acceptar les conversions de Floodlight compartides

Un propietari administrador de cadascun dels comptes de gestor que rebi conversions de Floodlight ha d'acceptar les conversions de Search Ads 360. Si s'accepten les conversions, el compte de gestor s'enllaça a Search Ads 360.

Si no s'accepta l'enllaç al compte de gestor, les ofertes en el moment de la subhasta no s'activaran a l'estratègia d'oferta de Search Ads 360.

Search Ads 360 us notificarà si no s'han acceptat les conversions.

Si es treu l'enllaç de Google Ads, Search Ads 360 seguirà demanant al propietari administrador que accepti les conversions per continuar utilitzant ofertes en el moment de la subhasta. Tingueu present que les conversions de Floodlight no es treuen de Google Ads. El compte de Google Ads i el compte de gestor directament enllaçat continuaran incloent les mètriques de conversió de Floodlight que s'hagin compartit abans de la data en què s'hagi desenllaçat Search Ads 360. És a dir, les dades de Floodlight no s'actualitzaran després de la data en què es desenllaci el compte de gestor.

Enllaçar un compte de gestor de Google Ads a Search Ads 360

Per enllaçar un compte de gestor de Google Ads a Search Ads 360 heu de tenir accés de propietari administrador.

Encara que el compte de Google Ads ja estigui enllaçat a Search Ads 360, el compte de gestor no s'enllaça automàticament a Search Ads 360. Haureu de concedir l'accés o enllaçar cada compte de gestor a Search Ads 360 per rebre conversions de Floodlight i activar les ofertes en el moment de la subhasta perquè utilitzin les conversions de Floodlight a Google Ads.

1. A Search Ads 360, activeu les ofertes en el moment de la subhasta en una estratègia d'oferta de ROI.
  2. Feu clic a Sí, ho entenc per confirmar que voleu compartir les conversions de Floodlight amb totes les campanyes de Google Ads de l'anunciant.
  3. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  4. Navegueu fins a la pàgina Comptes enllaçats.
    1. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines .
    2. A Configuració, feu clic a Comptes enllaçats.
  5. A la targeta de Search Ads 360, feu clic a Detalls.
  6. A Sol·licituds d'enllaç, feu clic a Accepta per a cada anunciant de Search Ads 360.

Conversions fora de línia i ofertes en el moment de la subhasta

Per poder fer servir les ofertes en el moment de la subhasta, s'han de penjar les conversions fora de línia a Search Ads 360 en el termini de 14 dies a comptar de la marca de temps de la conversió.

Deixar de compartir les conversions amb Google Ads

Si voleu deixar de compartir les conversions amb Google Ads, heu de desactivar les ofertes en el moment de la subhasta en totes les estratègies d'oferta de Search Ads 360. Obteniu més informació sobre com podeu deixar de compartir les conversions de Floodlight amb Google Ads.