Sovelluskampanjoiden hintatarjoustyökalut

Kun otat Sovelluskampanjaa käyttöön tai seuraat sen tuloksia, saat hintatarjoustyökaluistamme vinkkejä hintatarjouksen asettamiseen ja näet, miten asettamasi hintatarjous voi vaikuttaa arvioituihin tuloksiin. Hintatarjousopastuksen ehdotus sisältää hintatarjousehdotuksia, joihin voivat vaikuttaa sovelluksen aiemmat tulokset ja sijaintiasetukset. Hintatarjoussimulaattori luo puolestaan ennusteita siitä, kuinka paljon konversioita kampanjan asetuksilla voi saada.

Arviot ja hintatarjousehdotukset perustuvat aiempiin tietoihin, eivätkä ne kuvasta reaaliaikaista huutokauppadynamiikkaa.

Saatavuus

Tietyntyyppisissä Sovelluskampanjoissa voi käyttää hintatarjousopastuksen ehdotusta ja hintatarjoussimulaattoria.

Ominaisuus Kampanjatyyppi Hintatarjousstrategia Mistä ominaisuus löytyy Käyttöajankohta
Hintatarjousopastuksen ehdotus Asennuskampanja (ACi), Aktivointikampanja (ACe) Asennukset (CPI-tavoite), Toiminta (CPA-tavoite), Arvo (ROAS-tavoite) Kampanja-asetukset > Budjetti ja hintatarjoukset > Hintatarjous Luotaessa uutta kampanjaa
Hintatarjoussimulaattori Asennuskampanja (ACi) CPI-tavoite, CPA-tavoite, ROAS-tavoite Kampanjat-välilehti > Budjetti-sarake > Simulaattorikuvake Kun dataa on kertynyt viikon ajan

Hintatarjousopastuksen ehdotuksen käyttäminen

Käyttöliittymästä otettu kuvakaappaus, jossa näkyy Google Adsin hintatarjousopastuksen muistutusominaisuus.

Hintatarjousopastuksen ehdotus tulee näkyviin, kun asetat hintatarjouksen luodessasi uutta Asennus- tai Aktivointikampanjaa. Näet hintatarjousehdotuksen, johon voivat vaikuttaa seuraavat tekijät:

• hintatarjousstrategia
  • sovelluksen tai sovelluskategorian aiemmat konversiot
  • sovelluksen tai sovelluskategorian aiemmat kampanjat
  • optimointiin käytettävät konversiotapahtumat
  • sijaintiasetukset.

Voit lisätä tämän ehdotuksen suoraan kampanjaasi valitsemalla Käytä.

Hintatarjoussimulaattorin käyttäminen

Hintatarjoussimulaattori löytyy Kampanjat-sivulta sen jälkeen, kun Sovelluskampanjasta on kertynyt riittävästi dataa seitsemän edellisen päivän aikana. Lue lisää siitä, miksei simulaattori välttämättä ole käytössä tietyissä kampanjoissa.

Näin löydät hintatarjoussimulaattorin

Animaatio siitä, miten löydät hintatarjoussimulaattorin Google Adsin käyttöliittymästä.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Vie hiiri Budjetti-sarakkeessa kampanjan simulaattorikuvakkeen Bid Simulator icon päälle.

Paneelin vasemmalla puolella on taulukko, joka sisältää

• tavoitteet (asennuskohtainen hinta, toimintakohtainen hinta, mainostuotto (ROAS) kampanjan painopisteen mukaan)
  • arvion viikoittaisten asennusten, sovelluksensisäisten tapahtumien tai konversioarvojen määrästä, joka voidaan saada kyseisellä tavoitteella
  • arvioitujen viikoittaisten tulosten kokonaishinnan
  • mahdollisen ylimääräisen päiväbudjetin, joka voidaan tarvita, jos valittu tavoite poikkeaa nykyisistä asetuksista.

Kaavio ja muutosten käyttöönotto

Käyttöliittymäanimaatio, joka havainnollistaa Google Adsin hintatarjoussimulaattorin käyttöä.

• Kaavion yleiskatsaus: Simulaattorin oikeassa reunassa on kaavio, josta näet viikoittaisten asennusten, sovelluksensisäisten tapahtumien tai konversioarvojen arvioidun määrän suhteessa hintaan. Viemällä hiiren trendiviivan päälle näet tavoitteen, jota käyttämällä tulokset voi arvion mukaan saada.
  • Nykyiset ja arvioidut tavoitteet: Nykyinen tavoitteesi näkyy trendiviivalla harmaana ympyränä ja valittu tavoite sinisenä ympyränä. Jos haluat asettaa tavoitteen manuaalisesti, voit valita sen työkalun vasemmasta alakulmasta. Sinisen ympyrän sijainti päivittyy automaattisesti.
  • Uuden tavoitteen käyttöönotto: Voit lisätä uuden asennus- tai toimintakohtaisen tavoitehinnan tai ROAS-tavoitteen suoraan kampanjaasi klikkaamalla kyseisiä asetuksia ja valitsemalla "Käytä".
Vinkki
Jos haluat vähentää tarvetta tehdä manuaalisia muutoksia Sovelluskampanjoihisi, voit käyttää automaattisia sääntöjä muutosten tekemiseen. Lue lisää automaattisten sääntöjen lisäämisestä Sovelluskampanjoihin.