Om budgivningsværktøjer til appkampagner

Når du konfigurerer eller overvåger effektiviteten af din appkampagne, giver vores budgivningsværktøjer indsigt i, hvordan du kan angive dit bud, og hvordan det kan påvirke den forventede effektivitet. Budvejledningsforslaget viser mulige bud, der kan påvirkes af appens historiske effektivitet og lokationsindstillinger, mens Budsimulator returnerer prognoser for det antal konverteringer, der kan optjenes med de givne kampagneindstillinger.

Estimater og foreslåede bud baseres på historiske oplysninger og afspejler ikke auktionsdynamikken i realtid.

Tilgængelighed

Visse appkampagnetyper er kvalificerede til at bruge budvejledningsforslag og Budsimulator.

Funktion Kampagnetype Budstrategi Funktionsplacering Tidspunkt for gengivelse af funktion
Budvejledningsforslag Appkampagne med fokus på installationer (ACi, App campaign for installs), Appkampagne med fokus på engagement (ACe, App campaign for engagement) Installationer (tCPI, target cost per install), Handlinger (tCPA, target cost-per-action), Værdi (tROAS, target return on ad spend) Kampagneindstillinger > Budget og budgivning > Budgivning Under oprettelsen af en ny kampagne
Budsimulator ACi Målpris pr. installation, tCPA og tROAS Fanen Kampagner > Budgetkolonne > Simulatorikon Når der er akkumuleret data for 1 uge

Brug af budvejledningsforslaget

Et screenshot af brugerfladen, hvor man kan se funktionen til påmindelse om budvejledning i Google Ads.

Budvejledningsforslaget vises, når du angiver dit bud i kampagneoprettelsesflowet for en ny ACi- eller ACe-kampagne. Der vises et budforslag, der kan påvirkes af følgende faktorer:

• Budstrategi
  • Historiske konverteringer for appen eller appkategorien
  • Historiske kampagner for appen eller appkategorien
  • Konverteringshandlinger, der er optimeret til
  • Lokationsindstillinger

Du kan føje dette forslag direkte til din kampagne ved at vælge "Anvend".

Brug af Budsimulatoren

Du kan få adgang til budsimulatoren fra siden "Kampagner", når der er akkumuleret en tilstrækkelig mængde data for en appkampagne i løbet af de seneste 7 dage. Få flere oplysninger om, hvorfor den muligvis ikke vises i visse kampagner.

Sådan får du adgang til Budsimulatoren

En animation, der viser, hvordan man finder værktøjet Budsimulator på Google Ads-brugerfladen.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Hold markøren over simulatorikonet Bid Simulator icon for din kampagne i kolonnen "Budget".

I venstre side af panelet kan du se en tabel med følgende:

• En liste over mål (pris pr. installation, pris pr. handling eller annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend), afhængigt af kampagnefokus)
  • Det estimerede antal ugentlige installationer, handlinger i appen eller konverteringsværdier, der kan opnås med det relaterede mål
  • Den samlede pris for den estimerede ugentlige effektivitet
  • Eventuelle yderligere daglige budgetter, der kan være nødvendige, hvis det valgte mål adskiller sig fra de aktuelle indstillinger

Om grafen og anvendelse af ændringer

En brugerfladeanimation, der viser, hvordan man bruger værktøjet Budsimulator i Google Ads.

• Grafoversigt: I højre side viser simulatoren en graf, der vedrører et estimeret antal ugentlige installationer, handlinger i appen eller konverteringsværdier med de tilknyttede omkostninger. Du kan holde markøren over tendenslinjen for at finde det mål, der forventes at give disse resultater.
  • Aktuelle og forventede mål: Dit aktuelle mål vises som en grå cirkel på tendenslinjen, og det valgte mål vises som en blå cirkel. Hvis du vil angive et mål manuelt, kan du gøre det nederst til venstre i værktøjet, hvorefter den blå cirkel justeres automatisk.
  • Anvendelse af et nyt mål: Du kan føje en ny målpris pr. installation, pris pr. handling eller et nyt ROAS direkte til din kampagne ved at klikke på de ønskede indstillinger og vælge "Anvend".
Tip!
Hvis du vil mindske behovet for at foretage manuelle budændringer i dine appkampagner, kan du bruge automatiske regler til at foretage ændringer automatisk. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer automatiske regler for appkampagner.