Voorbereiden op beƫindiging van gemiddelde positie

26 februari 2019

We begrijpen dat het waardevol is om te weten hoe prominent uw advertenties worden weergegeven op de pagina met zoekresultaten. Daarom hebben we in november 'Verton.% (absolute toppositie)' en 'Verton.% (toppositie)' geĆÆntroduceerd. Deze statistieken beschrijven welk percentage van uw advertenties bovenaan de pagina en op de absolute toppositie van de pagina is weergegeven. Deze nieuwe statistieken geven u een veel duidelijker beeld van uw prominentie op de pagina dan gemiddelde positie doet.Ā

Statistieken voor advertentiepositie

Als aanvulling op deze statistieken hebben we ook 'Vertoningspercentage voor de absolute toppositie in zoeknetwerk' en 'VP zoeknetwerk (toppositie)' geĆÆntroduceerd. Als u wilt optimaliseren voor positie, zijn dit de beste statistieken om te gebruiken. U kunt de Slim bieden-strategie Vertoningspercentage targeten gebruiken als het uw doel is uw advertenties op een prominente locatie in de zoekresultaten weer te geven.

Hanapin Marketing "Met de statistieken voor het vertoningspercentage voor de toppositie en de absolute toppositie hebben mijn klanten een duidelijker beeld gekregen van waar hun advertenties worden weergegeven op de pagina met zoekresultaten. Door ons op deze nieuwe statistieken te richten, kunnen we effectiever bieden om desgewenst de allereerste advertentiepositie te bereiken."
- Kelsey Hadaller, Senior Account Manager, Hanapin Marketing

Omdat deze nieuwe statistieken nu inzicht bieden in prominentie, zijn we van plan gemiddelde positie in september van dit jaar te beƫindigen. Als u momenteel gemiddelde positie gebruikt, raden we u aan deze nieuwe statistieken te gebruiken bij het meten van en optimaliseren voor prominentie.

Gepost door Pallavi Naresh, Product Manager, Google Ads