Forbered deg på avvikling av gjennomsnittlig plassering

26. februar 2019

Vi forstår at det er nyttig å vite hvor fremtredende plasseringen til annonsene dine er på søkeresultatsiden. I november lanserte vi derfor «Absolutt toppvisningsandel i Søkenettverket» og «% visn. (topp)», som viser hvilken prosentandel av annonsene dine som vises øverst på siden og helt øverst på siden. Disse nye beregningene gir deg mye bedre oversikt over hvor fremtredende annonsene dine er på siden enn det gjennomsnittlig plassering gjør.

Beregninger for annonseplassering

For å komplettere disse beregningene lanserte vi også «Absolutt toppvisningsandel i Søkenettverket» og «Toppvisn.andel i Søkenettv.». Hvis du vil optimalisere for plassering, er det best å bruke disse beregningene. Du kan også bruke den smarte budstrategien Mål for visningsandel hvis målet ditt er å få vist annonsene dine på en fremtredende plassering i søkeresultatene.

Hanapin Marketing «Beregningene for toppvisningsandel og absolutt toppvisningsandel har gitt kundene mine bedre innsikt i hvor annonsene deres vises på søkeresultatsiden. Ved å fokusere på disse nye beregningene kan vi by mer effektivt for å oppnå den første annonseplasseringen når dette er ønskelig.»
– Kelsey Hadaller, seniorkontoadministrator, Hanapin Marketing

Nå som disse nye beregningene er tilgjengelige som indikatorer for prominens, kommer vi til å avvikle gjennomsnittlig plassering i september i år. Hvis du for øyeblikket bruker gjennomsnittlig plassering, anbefaler vi at du begynner å bruke disse nye beregningene når du måler og optimaliserer for prominens.

Skrevet av Pallavi Naresh, produktsjef for Google Ads