Redigera budjusteringar för hotellkampanjer eller annonsgrupper

Innan du börjar

Du kan bara redigera budjusteringar för platser på kampanjnivå. Budjusteringar för enheter och målgrupper kan göras på kampanj- eller annonsgruppsnivå. Alla övriga budjusteringar kan endast göras på annonsgruppsnivå.

Innan du skapar eller redigerar budjusteringar är det en bra idé att ta reda på hur de påverkar ditt bud. Läs mer om budjusteringar för hotellkampanjer

Redigera budjusteringar för platser

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.

Om du vill justera ditt bud för platser måste du först skapa en inriktad plats. Det gör du genom att klicka på Hotellkampanjer i navigeringsmenyn, sedan på Platser i sidmenyn och sedan på pennikonen Inställningen Redigera, pennikon.

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Kampanjer.
  4. Klicka på fältet Arbetsytefilter och välj Kampanjtyp.
  5. Markera kryssrutan bredvid Hotell och klicka på Tillämpa.
  6. Klicka på rullgardinsmenyn Målgrupper, sökord och innehåll i avsnittsmenyn.
  7. Klicka på Platser.
  8. I översiktstabellen väljer du den enhets- eller platsjustering du vill redigera och klickar sedan på Redigera > Ändra budjusteringar. Ange den nya budjusteringen och klicka sedan på Använd.

Redigera budjusteringar för incheckningsdag, incheckningsdatum, vistelsens längd, resenärens angivna datum eller ett avancerat bokningsfönster

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Annonsgrupper.
  4. Klicka på fältet Arbetsytefilter och välj Kampanjtyp.
  5. Markera kryssrutan bredvid Hotell och klicka på Tillämpa.
  6. Välj en annonsgrupp i listan.
  7. Klicka på Resplaner i sidmenyn.
  8. Välj den generatorkategori du vill redigera: incheckningsdag, incheckningsdatum, vistelselängden, resenärens angivna datum eller avancerat bokningsfönster.
  9. Klicka på pennikonen Inställningen Redigera, pennikoni kolumnen Budjust. om du vill redigera en befintlig generator, ange det nya värdet och klicka på Spara.
  10. Klicka på plusknappen om du vill lägga till en generator, ange värden och klicka på Spara.

Redigera budjusteringar för enheter

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Insikter och rapporter i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på När och var annonserna visades.
  4. Klicka på fliken Enheter.
  5. I filterfältet väljer du Kampanj eller Annonsgrupp i rullgardinsmenyn Nivå.
  6. Välj en kampanj eller annonsgrupp.
  7. Klicka på pennikonen Inställningen Redigera, pennikon i kolumnen Budjust.
  8. Ange den nya budjusteringen.
  9. Klicka på Spara.

Redigera budjusteringar för målgrupper

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Välj en kampanj eller annonsgrupp.
  4. Från sidmenyn till vänster klickar du på rullgardinsmenyn Målgrupper, sökord och innehåll i avsnittsmenyn.
  5. Klicka på Målgrupper.
  6. Klicka på Visa tabell på kortet Målgruppssegment.
  7. Klicka på pennikonen Inställningen Redigera, pennikon i kolumnen Budjust.
  8. Ange den nya budjusteringen.
  9. Klicka på Spara.

Relaterade länkar

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.