Bodaanpassingen voor hotelcampagnes of advertentiegroepen bewerken

Voordat u begint

U kunt alleen bodaanpassingen bewerken voor locaties op campagneniveau. Bodaanpassingen voor apparaten en doelgroep kunnen worden gemaakt op campagne- of advertentiegroepniveau. Alle andere bodaanpassingen moeten worden gemaakt op advertentiegroepniveau.

Voordat u bodaanpassingen maakt of bewerkt, is het goed om te weten hoe ze met uw bod werken en wat de gevolgen voor het bod zijn. Meer informatie over bodaanpassingen voor hotelcampagnes.

Bodaanpassingen bewerken voor locaties

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Als u uw bod voor locaties wilt aanpassen, moet u eerst een targetlocatie maken. Dat doet u zo: klik in het navigatiemenu op Hotelcampagnes, daarna in het paginamenu op Locaties en dan op het potloodje Instelling bewerken, potloodje.

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Campagnes.
  4. Klik op de balk Werkruimtefilter en selecteer Campagnetype.
  5. Vink het selectievakje naast Hotel aan en klik op Toepassen.
  6. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Doelgroepen, zoekwoorden en content.
  7. Klik op Locaties.
  8. Selecteer in de overzichtstabel de apparaat- of de locatie-aanpassingen die u wilt bewerken en klik op Bewerken > Bodaanpassingen wijzigen. Voer de nieuwe bodaanpassing in en klik op Toepassen.

Bodaanpassingen bewerken voor de incheckdag, de incheckdatum, de verblijfsduur, door de reiziger ingestelde datums of de vooruitboekingsperiode

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Advertentiegroepen.
  4. Klik op de balk Werkruimtefilter en selecteer Campagnetype.
  5. Vink het selectievakje naast Hotel aan en klik op Toepassen.
  6. Selecteer een advertentiegroep uit de lijst.
  7. Klik in het paginamenu op Reisschema's.
  8. Selecteer de categorie multiplier die u wilt bewerken: Incheckdag, Incheckdatum, Duur van verblijf. Door de reiziger ingestelde datums of Vooruitboekingsperiode.
  9. Klik in de kolom Bodaanp. op het potloodje Instelling bewerken, potloodje om een bestaande multiplier te bewerken, geef de nieuwe waarde op en klik op Opslaan.
  10. Klik op de plusknop om een multiplier toe te voegen, geef de waarden op en klik op Opslaan.

Bodaanpassingen bewerken voor apparaten

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Inzichten en rapporten.
  3. Klik op Waar en wanneer uw advertenties worden getoond.
  4. Klik op het tabblad Apparaten.
  5. Selecteer in de filterbalk de optie Campagne of Advertentiegroep in het dropdownmenu Niveau.
  6. Selecteer een campagne of advertentiegroep.
  7. Klik in de kolom 'Bodaanp.' op het potloodpictogram Instelling bewerken, potloodje.
  8. Voer de nieuwe bodaanpassing in.
  9. Klik op Opslaan.

Bodaanpassingen bewerken voor doelgroepen

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Selecteer een campagne of advertentiegroep.
  4. Klik in het paginamenu links op het dropdownmenu Doelgroepen, zoekwoorden en content in het sectiemenu.
  5. Klik op Doelgroepen.
  6. Klik op de kaart Doelgroepsegmenten op Tabel tonen.
  7. Klik in de kolom 'Bodaanp.' op het potloodpictogram Instelling bewerken, potloodje.
  8. Voer de nieuwe bodaanpassing in.
  9. Klik op Opslaan.

Gerelateerde links

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.