Hotellikampanjoiden ja ‑mainosryhmien hintatarjousten muokkausten muuttaminen

Ennen kuin aloitat

Voit muuttaa sijaintien hintatarjousten muokkauksia vain kampanjatasolla. Laitetyypin mukaisia hintatarjousten muokkauksia ja tietylle yleisölle suunnattujen hintatarjousten muokkauksia voi tehdä kampanja- tai mainosryhmätasolla. Muuntyyppisiä hintatarjouksen muokkauksia voi tehdä vain mainosryhmätasolla.

Ennen hintatarjousten muokkausten luomista tai muuttamista kannattaa selvittää, miten ne vaikuttavat hintatarjoukseesi. Lue lisää Hotellikampanjoiden hintatarjousten muokkauksista.

Sijaintien hintatarjousten muokkausten muuttaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Jos haluat tehdä muokkauksia sijaintiesi hintatarjouksiin, sinun on ensin luotava kohdistusalue. Voit luoda sen valitsemalla ensin navigointivalikosta Hotellikampanjat ja sitten sivuvalikosta Sijainnit. Klikkaa tämän jälkeen kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa Työtilasuodatin-palkkia ja valitse Kampanjatyyppi.
  5. Valitse valintaruutu Hotelli-kohdan vierestä ja klikkaa Käytä.
  6. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  7. Valitse Sijainnit.
  8. Valitse yhteenvetotaulukosta laitetyypin mukaiset tai sijainnin hintatarjouksen muokkaukset, joita haluat muuttaa. Klikkaa sitten Muokkaa > Muuta hintatarjouksen muokkauksia. Lisää uusi hintatarjouksen muokkaus ja klikkaa Käytä.

Saapumispäivän, saapumispäivämäärän, majoituksen keston, matkustajan asettamien päivämäärien tai ennakkovarausikkunan hintatarjousten muokkausten muuttaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Klikkaa Työtilasuodatin-palkkia ja valitse Kampanjatyyppi.
  5. Valitse valintaruutu Hotelli-kohdan vierestä ja klikkaa Käytä.
  6. Valitse luettelosta mainosryhmä.
  7. Klikkaa sivuvalikosta Matkasuunnitelmat.
  8. Valitse kerroinluokka, jota haluat muokata: saapumispäivä, saapumispäivämäärä, majoituksen kesto, matkustajan asettamat päivämäärät tai ennakkovarausikkuna.
  9. Jos haluat muokata nykyistä kerrointa, klikkaa Hintatarj. muokk. ‑sarakkeessa olevaa kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake, lisää uusi arvo ja klikkaa Tallenna.
  10. Jos haluat lisätä kertoimen, klikkaa pluspainiketta , lisää arvot ja klikkaa Tallenna.

Laitetyypin mukaisten hintatarjousten muokkausten muuttaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Vinkit ja raportit ‐valikkoa.
  3. Klikkaa Missä ja milloin mainokset näkyivät?
  4. Klikkaa Laitteet-välilehteä.
  5. Valitse suodatinpalkin avattavasta Taso-valikosta Kampanja tai Mainosryhmä.
  6. Valitse kampanja tai mainosryhmä.
  7. Klikkaa Hintatarj. muokk. ‑sarakkeessa olevaa kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  8. Lisää uusi hintatarjouksen muokkaus.
  9. Klikkaa Tallenna.

Tietyille yleisöille suunnattujen hintatarjousten muokkausten muuttaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Valitse kampanja tai mainosryhmä.
  4. Siirry sivuvalikkoon ja klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö -valikkoa.
  5. Klikkaa Yleisöt.
  6. Klikkaa Yleisösegmentit-kortista Näytä taulukko.
  7. Klikkaa Hintatarj. muokk. ‑sarakkeessa olevaa kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  8. Lisää uusi hintatarjouksen muokkaus.
  9. Klikkaa Tallenna.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.