Rediger budjusteringer for hotelkampagner eller -annoncegrupper

Før du begynder

Du kan kun redigere budjusteringer for steder på kampagneniveau. Budjusteringer for enheder og målgrupper kan angives på kampagneniveau eller på annoncegruppeniveau. Alle andre budjusteringer kan kun angives på annoncegruppeniveau.

Før du opretter eller redigerer budjusteringer, er det en god idé at finde ud af, hvordan de interagerer med og påvirker dit bud. Få flere oplysninger om budjusteringer for hotelkampagner

Rediger budjusteringer for steder

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Hvis du vil justere dit bud for lokationer, skal du først have oprettet en målrettet lokation. Det gør du ved at klikke på Hotelkampagner i navigationsmenuen, klikke på Lokationer i sidemenuen og derefter klikke på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på bjælken Filter for arbejdsområde, og vælg Kampagnetype.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Hotel, og klik på Anvend.
  6. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  7. Klik på Lokationer.
  8. I oversigtstabellen skal du vælge de enheds- eller lokationsjusteringer, du vil redigere, og derefter klikke på Rediger > Rediger budjusteringer. Angiv den nye budjustering, og klik derefter på Anvend.

Rediger budjusteringer for indtjekningsdag, indtjekningsdato, opholdets varighed, brugerangivne datoer eller periode for forhåndsbooking

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på bjælken Filter for arbejdsområde, og vælg Kampagnetype.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Hotel, og klik på Anvend.
  6. Vælg en annoncegruppe på listen.
  7. Klik på Rejseplaner i sidemenuen.
  8. Vælg den multiplikatorkategori, som du vil redigere: Indtjekningsdag, Indtjekningsdato, Opholdets varighed, Brugerangivne datoer eller Periode for forhåndsbooking.
  9. Hvis du vil redigere en eksisterende multiplikator, skal du klikke på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon i kolonnen "Budjust.", angive den nye værdi og klikke på Gem.
  10. Hvis du vil tilføje en multiplikator, skal du klikke på plusknappen , angive værdierne og klikke på Gem.

Rediger budjusteringer for enheder

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Hvor og hvornår annoncer blev vist.
  4. Klik på fanen Enheder.
  5. Vælg Kampagne eller Annoncegruppe på rullemenuen "Niveau" på filterbjælken.
  6. Vælg en kampagne eller annoncegruppe.
  7. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon i kolonnen "Budjust".
  8. Angiv den nye budjustering.
  9. Klik på Gem.

Rediger budjusteringer for målgrupper

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Vælg en kampagne eller annoncegruppe.
  4. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen på sidemenuen til venstre.
  5. Klik på Målgrupper.
  6. Klik på Vis tabel på kortet "Målgruppesegmenter".
  7. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon i kolonnen "Budjust".
  8. Angiv den nye budjustering.
  9. Klik på Gem.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.