Modificar ajustos d'oferta per a grups d'anuncis o campanyes d'hotels

Abans de començar

Els ajustos d'oferta per a ubicacions només es poden modificar al nivell de campanya. Els ajustos d'oferta per a dispositius i per a públics es poden canviar al nivell de campanya i de grup d'anuncis. La resta d'ajustos d'oferta només es poden fer al nivell de grup d'anuncis.

Abans de crear o modificar ajustos d'oferta, us recomanem que aprengueu com interaccionen amb la vostra oferta i l'afecten. Més informació sobre els ajustos d'oferta per a campanyes d'hotels

Modificar ajustos d'oferta per a ubicacions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Si voleu ajustar les ofertes per a ubicacions, primer heu d'haver creat una ubicació de segmentació. Per crear-la, feu clic a l'opció Campanyes d'hotels del menú de navegació. Tot seguit, al menú de pàgines, feu clic a Ubicacions i, després, a la icona de llapis Opció de configuració d'edició (icona de llapis).

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la barra Filtre d'àrea de treball i seleccioneu Tipus de campanya.
  5. Marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de l'opció Hotel i feu clic a Aplica.
  6. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  7. Feu clic a Ubicacions.
  8. A la taula de resum, seleccioneu els ajustos de dispositiu o d'ubicació que voleu editar. A continuació, feu clic a Edita > Canvia els ajustos d'oferta. Introduïu l'ajust d'oferta nou i feu clic a Aplica.

Modificar ajustos d'oferta per al dia de la setmana de l'entrada, per a la data d'entrada, per a la durada de l'estada, per a les dates definides pel viatger o per al període de reserva anticipada

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Feu clic a la barra Filtre d'àrea de treball i seleccioneu Tipus de campanya.
  5. Marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de l'opció Hotel i feu clic a Aplica.
  6. Seleccioneu el grup d'anuncis que vulgueu de la llista.
  7. Al menú de pàgines, feu clic a Itineraris.
  8. Seleccioneu la categoria de multiplicador que voleu editar: dia de la setmana de l'entrada, data d'entrada, durada de l'estada, dates definides pel viatger o període de reserva anticipada.
  9. Per editar un multiplicador que ja existeix, feu clic a la icona de llapis Opció de configuració d'edició (icona de llapis) de la columna "Aj. d'oferta", introduïu el valor nou i feu clic a Desa.
  10. Per afegir un multiplicador, feu clic al botó de més , introduïu els valors que vulgueu i feu clic a Desa.

Modificar els ajustos d'oferta per a dispositius

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Quan i on s'han mostrat els anuncis.
  4. Feu clic a la pestanya Dispositius.
  5. A la barra de filtres, seleccioneu Campanya o Grup d'anuncis al menú desplegable "Nivell".
  6. Seleccioneu una campanya o un grup d'anuncis.
  7. A la columna "Aj. oferta", feu clic a la icona de llapis Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  8. Introduïu l'ajust d'oferta nou.
  9. Feu clic a Desa.

Modificar els ajustos d'oferta per a públics

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Seleccioneu una campanya o un grup d'anuncis.
  4. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut del menú de seccions.
  5. Feu clic a Públics.
  6. A la targeta "Segments de públic", feu clic a Mostra la taula.
  7. A la columna "Aj. oferta", feu clic a la icona de llapis Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  8. Introduïu l'ajust d'oferta nou.
  9. Feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.