Om betalningsmetoder som inte är tillgängliga

Vilka betalningsmetoder och betalningsinställningar som är tillgängliga för ditt konto bestäms vanligtvis av ditt land och din valuta. Betalningsmetoden avser hur du betalar, till exempel kreditkort eller direktdebitering. Betalningsinställningen avser när och hur du betalar (till exempel viaautomatiska betalningar, manuella betalningar eller månadsvis fakturering). I vissa situationer kan det dock hända att en betalningsmetod eller betalningsinställning som normalt är tillgänglig i ditt land och med din valuta tillfälligt inte kan användas i ditt konto.

Sådana betalningsmetoder och betalningsinställningar visas nedtonade och går inte att välja på sidan Betalningsmetoder eller när du anger dina betalningsuppgifter i Google Ads eller gör en inbetalning. Betalningsinställningar som inte är tillgängliga visas inte heller på rullgardinsmenyn på sidan Faktureringsinställningar.

Orsaken behöver inte vara att du har gjort något fel, utan kan vara att dina kontoinställningar och din kontoaktivitet undergår granskning för tillfället. Syftet är att ge oss tillräckligt med tid till en noggrann granskning så att vi kan försäkra oss om att dina konton är säkra och följer Google Ads-policyerna.

När du ser en uppdatering

Betalningsmetoden eller betalningsinställningen blir vanligtvis tillgänglig när Google har granskat och kontrollerat att ditt konto uppfyller följande krav:

• betalningar på motsvarande 200 USD med en tillgänglig betalningsmetod

• fyra veckors kontoaktivitet i enlighet med Google Ads-policyerna
Observera att processen ibland kan ta längre tid. Vi meddelar dig via e-post när betalningsmetoden eller betalningsinställningen är tillgänglig igen.

Ansöka om snabbare åtkomst till betalningsmetod

Du kan vid behov ansöka om snabbare åtkomst till betalningsmetoder och betalningsinställningar. Det kan påskynda granskningsprocessen och resultera i att du får snabbare åtkomst till betalningsmetoden eller betalningsinställningen i ditt konto om detta är lämpligt.