Om sidan Faktureringsöverföringar

På sidan Faktureringsöverföringar finns en tabell med aktuella och tidigare betalningsprofiler och fakturainställningar (kallas även betalningskonto) i ditt Google Ads-konto. Där kan du också se eventuella vilande betalningsprofiler och fakturainställningar som börjar gälla vid ett senare datum.

Hitta fakturainställningarna

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Fakturering Faktureringsikon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Ändring av fakturamottagare.

Vad du ser

• De aktuella fakturainställningarna i ditt konto visas med statusen Aktuell i kolumnen Skapa faktura i tabellen.

• Om det finns nya fakturainställningar som börjar gälla vid ett senare datum visas meddelandet ”Du har en schemalagd fakturaöverföring” ovanför tabellen. De nya faktureringsinställningarna visas direkt ovanför de nuvarande faktureringsinställningarna i tabellen.

• Eventuella tidigare fakturainställningar visas under de aktuella fakturainställningarna.

Klicka på länkarna i kolumnen Skapa faktura för att se den betalningshistorik och de inställningar och fakturor som är kopplade till respektive fakturainställningar.