Sobre la pàgina Transferències de facturació

A la pàgina "Transferències de facturació", hi podeu veure una taula que mostra els perfils de pagaments i les configuracions de factures actuals i anteriors (també coneguts com a comptes de pagaments) que utilitza el compte de Google Ads, i els perfils de pagaments i les configuracions de factures que estiguin pendents d'aplicar-se en una data futura.

Com es pot consultar una configuració de factures

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Transferències de facturació.

Què veureu

• En el cas de la configuració de factures que el compte utilitza actualment, veureu l'estat "Actual" a la columna "Configuració de factures" de la taula.

• Si hi ha una configuració de factures nova programada per aplicar-se en una data futura, veureu una notificació a sobre de la taula amb el missatge "Teniu programada una transferència de la facturació". A la taula, la configuració de factures nova es mostrarà just a sobre de la configuració de factures actual.

• Qualsevol altra configuració de factures que el compte hagi utilitzat anteriorment es mostrarà a sota de la configuració de factures actual.

Feu clic als enllaços de la columna "Configuració de factures" per veure la configuració de facturació, l'historial de pagaments i les factures associades a cada configuració de factures.