Mètriques disponibles a l'editor d'informes per als anuncis d'hotel

Les mètriques dels informes de Hotel Ads ja estan disponibles a Google Ads. Podeu veure les dades clau de rendiment al nivell de compte, de campanya i de grup d'anuncis.

Nota: a l'editor d'informes no podeu veure les mètriques per grup d'hotels, però sí per identificador d'hotel. Si voleu veure les mètriques per grup d'hotels, feu clic a "Grups d'hotels" al menú de pàgines.

L'editor d'informes també conté atributs clau d'hotel, que podeu consultar en un informe personalitzat.

Mètriques de l'editor d'informes

Actualment, l'editor d'informes de Google Ads admet atributs d'hotel. Podeu crear informes personalitzats mitjançant moltes de les mètriques destacades. A la taula següent es proporciona una llista dels atributs d'hotel disponibles a l'editor d'informes, així com la definició de cada mètrica.

Mètriques de l'editor d'informes Definició de les mètriques
Reserva anticipada L'antelació amb què el viatger vol reservar l'hotel (en dies). Per exemple, si el viatger fa una reserva el 15 d'agost per a una estada que començarà el 25 d'agost, el número de reserva anticipada és 10. Es basa en els atributs del moment en què es fa la cerca, i no en els atributs de l'hora de la conversió.
Data d'entrada La data específica en què el viatger vol començar la seva estada a l'hotel. Es basa en els atributs del moment en què es fa la cerca, i no en els atributs de l'hora de la conversió.
Dia de la setmana de l'entrada El dia de la setmana, com ara dimecres o divendres, en què el viatger vol començar la seva estada a l'hotel. Es basa en els atributs del moment en què es fa la cerca, i no en els atributs de l'hora de la conversió.
Clics El nombre de vegades que les persones han fet clic en un anunci.
Conversions Una acció que duu a terme un viatger en interaccionar amb el vostre anunci i que heu definit com a valuosa per a la vostra empresa (com ara una reserva en línia).
Cost El cost d'una única interacció amb l'anunci, com ara un clic, una conversió o una visualització. Podeu definir el tipus d'interacció i el cost a la configuració de la campanya.
País o territori El país o la regió on es troba el viatger.
Dates definides pel viatger Identifica si un viatger defineix dates de viatge concretes o si utilitza les dates predeterminades definides per Google.
Dispositiu El tipus de dispositiu que utilitza el viatger per cercar hotels, com ara un mòbil, un ordinador o una tauleta.
Identificador de compte de Hotel Center Un número únic que representa un compte de partner a Hotel Center (abans s'anomenava "identificador de partner"). L'identificador de compte i el nom del partner es poden trobar a la pàgina "Configuració del compte" de Hotel Center.
Impressions aptes d'hotel El nombre total d'oportunitats per a les quals el vostre anunci d'hotel era apte per mostrar-se (és a dir, les vegades en què va entrar a la subhasta) en funció dels criteris de segmentació durant el període de temps especificat.
  • Algunes impressions aptes es mostren com a nombres no enters (és a dir, nombres decimals com ara 1,1 o 51,8) perquè es divideixen entre campanyes diferents.
  • Si el vostre pressupost està restringit, tindreu menys impressions aptes.
Identificador d'hotel L'identificador únic de l'hotel. El partner assigna l'identificador d'hotel quan crea la llista d'hotels. Es basa en els atributs del moment en què es fa la cerca, i no en els atributs de l'hora de la conversió.
Impressions Es comptabilitza una impressió cada vegada que l'anunci es mostra en una pàgina de resultats de cerca o en altres llocs web de la Xarxa de Google.
Durada de l'estada El nombre de nits que el viatger ha seleccionat per a l'estada. Es basa en els atributs del moment en què es fa la cerca, i no en els atributs de l'hora de la conversió.
Segment de preus Descriu com era de competitiva la tarifa d'habitació.
  • L'únic preu que s'ha mostrat: el vostre preu ha estat l'únic que s'ha mostrat per a l'itinerari.
  • Preu més baix únic: el vostre preu ha estat el més baix i els altres que s'han mostrat eren d'un percentatge determinat d'aquest preu.
  • Entre els preus més baixos: esteu dins d'un percentatge determinat del preu més baix, però el d'un o diversos anunciants també.
  • No és el preu més baix: el vostre preu no es troba dins d'un percentatge determinat del preu més baix que s'ha mostrat, però el d'un o diversos anunciants tampoc.
Nota: el trànsit d'anuncis de promoció d'hotel no s'inclou en cap segment de preus assignat i torna el valor UNSPECIFIED a l'API de Google Ads. A més, en el cas de les subhastes en què l'oferta era massa baixa o vau superar el pressupost, retornem UNSPECIFIED a l'API de Google Ads.
Identificador de regla del preu de l'hotel L'identificador de qualsevol preu especial en què s'hagi fet clic. Els anunciants de viatges poden aplicar tarifes condicionals a clients, dispositius i països concrets. Per exemple, podeu definir un preu especial per als membres de programes de fidelització o aplicar un descompte als usuaris de mòbils.
Tipus de preu de l'hotel El tipus de preu: públic, privat o condicional. Reviseu la terminologia a Hotel Center.
Categoria de l'hotel Pot anar de 0 estrelles (que vol dir que no s'ha especificat cap categoria) a 5 estrelles. La categoria de l'hotel la identifica Google i representa el nivell de servei de l'hotel, no la seva puntuació segons la valoració dels clients.
País de l'hotel El país o la regió geogràfica àmplia de l'hotel.
Estat de l'hotel L'estat o la regió d'un país on es troba l'hotel. Aquesta opció només està disponible després de subdividir els hotels per país o regió.
Ciutat de l'hotel La ciutat on es troba l'hotel. Els hotels només es poden subdividir per ciutat un cop s'han subdividit per país i estat.
Valor mitjà del contacte El cost mitjà de l'estada (inclosos els impostos i les taxes), basat en les impressions que generen clics. Només s'inclouen a la mitjana les impressions que generen clics (de qualsevol anunciant de la subhasta).
Percentatge de diferència entre preus d'hotel La diferència percentual entre el vostre preu diari mitjà i el preu diari mitjà més baix de la competència. La diferència entre preus d'hotel no es pot definir si el nombre d'impressions generades per un competidor és zero.

Mètriques clau de rendiment

Les mètriques següents es poden trobar a les dades de rendiment de Google Ads al nivell de compte, de campanya o de grup d'anuncis. Per veure aquestes dades als informes de Google Ads, podeu modificar les columnes per seleccionar aquestes mètriques.

Nom de la columna Definició de les mètriques
Valor de totes les conv. El valor combinat de cada acció de conversió.
Quota d'impr. de cerca part més sup. (quota d'impressions) El nombre d'impressions que heu rebut en què el vostre anunci era a la part més superior (el primer anunci del mòdul de reserves d'anuncis d'hotel) dividit entre el nombre estimat d'impressions per les quals podíeu competir a fi d'ocupar la part superior.
Quota d'impr. de cerca El percentatge d'impressions que han rebut els vostres anuncis en comparació amb el nombre total d'impressions que podien obtenir.
Quota d'impr. de cerca part sup. (quota d'impressions) Les impressions que heu rebut a la part superior en comparació amb el nombre estimat d'impressions a la part superior per les quals podíeu competir.
Quota d'impressions perdudes de cerca (rànquing) Fa una estimació de la freqüència amb què l'anunci no s'ha mostrat al mòdul de reserves d'anuncis d'hotel, inclòs l'espai del menú no ampliat, a causa d'un rànquing d'anunci insuficient.
Quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost) Fa una estimació de la freqüència amb què l'anunci no s'ha mostrat al mòdul de reserves d'anuncis d'hotel perquè s'ha esgotat el pressupost.
Segment de preus Descriu com era de competitiva la tarifa d'habitació.
  • L'únic preu que s'ha mostrat: el vostre preu ha estat l'únic que s'ha mostrat per a l'itinerari.
  • Preu més baix únic: el vostre preu ha estat el més baix i els altres que s'han mostrat eren d'un percentatge determinat d'aquest preu.
  • Entre els preus més baixos: esteu dins d'un percentatge determinat del preu més baix, però el d'un o diversos anunciants també.
  • No és el preu més baix: el vostre preu no es troba dins d'un percentatge determinat del preu més baix que s'ha mostrat, però el d'un o diversos anunciants tampoc.
Nota: el trànsit d'anuncis de promoció d'hotel no s'inclou en cap segment de preus assignat i torna el valor UNSPECIFIED a l'API de Google Ads. A més, en el cas de les subhastes en què l'oferta era massa baixa o vau superar el pressupost, retornem UNSPECIFIED a l'API de Google Ads.
Percentatge de diferència entre preus d'hotel La diferència percentual entre el vostre preu diari mitjà i el preu diari mitjà més baix de la competència. La diferència entre preus d'hotel no es pot definir si el nombre d'impressions generades per un competidor és zero.
Quota de clics El nombre de clics que heu rebut a la Xarxa de Cerca dividit entre el nombre màxim de clics estimat que podríeu haver rebut.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.