Se, hvor effektive dine hotelbud og budjusteringer er

Måske vil du gerne se, hvor effektive specifikke hotelannoncer, bud og budjusteringer har været, så du kan optimere dine budstrategier.

Mål effektiviteten af dine hotelkampagnebud

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på en hotelkampagne.
  3. Du ser en tabel, der angiver dine annoncegrupper, budstrategien og niveauet samt metrics såsom klik og eksponeringer.

Se, hvor effektive dine budjusteringer for hotelannoncer er

Du kan se, hvor effektive dine budjusteringer for hotelannoncer er for metrics såsom CTR og konverteringer, ved at klikke på "Rejseplaner", "Enheder", eller "Steder" i sidemenuen.

• Rejseplaner: Viser budjusteringer for indtjekningsdag, opholdets varighed og brugerangivne datoer. Du kan kun angive budjusteringer for disse dimensioner på annoncegruppeniveau.
  • Enheder: Viser budjusteringer for de enheder, du valgte, da du angav justeringen: Computere, Mobil eller Tablet.
  • Steder: Viser budjusteringer for de steder, du valgte, da du angav justeringen.

Få flere oplysninger om budjusteringer for hotelannoncer

Standardmetrics

Følgende metrics kan blive vist i statistiktabellen:
Konverteringer Det antal konverteringer, som du har modtaget.
Pris/konv. Den omtrentlige gennemsnitsværdi af hver konvertering.
Konverteringsrate Hvor ofte et annonceklik eller en anden annonceinteraktion i gennemsnit fører til en konvertering.
Klik Når nogen klikker på din annonce.
Eksp. Hver gang din annonce blev vist i hotelbookingmodulet.
CTR Hvor ofte en person, der så din annonce, klikkede på den.
Gns. CPC Hvor meget du bliver opkrævet i gennemsnit, når nogen klikker på din annonce.
Priser Hvor meget du har brugt i denne periode.

Tip! Tilføj eller fjern kolonner

Du kan tilføje eller fjerne kolonner i statistiktabellen.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.