Consultar el rendiment de les ofertes i dels ajustos d'oferta per a hotels

És possible que us interessi consultar el rendiment de determinades ofertes i ajustos d'oferta dels anuncis d'hotel per tal d'optimitzar les vostres estratègies d'ofertes.

Mesurar el rendiment de les ofertes per a campanyes d'hotels

1. Inicieu la sessió al vostre compte de Google Ads.
  2. Feu clic en una campanya d'hotels.
  3. Veureu una taula amb la llista dels grups d'anuncis, les estratègies d'oferta i el nivell, a més de mètriques com ara els clics i les impressions.

Consultar el rendiment dels ajustos d'oferta per a anuncis d'hotel

Per consultar el rendiment dels ajustos d'oferta per als anuncis d'hotel en relació amb mètriques com la CTR i les conversions, feu clic a "Itineraris", "Dispositius" o "Ubicacions" al menú de pàgines.

• Itineraris: mostra els ajustos d'oferta per al dia d'entrada, per a la durada de l'estada i per a les dates definides per l'usuari. Només podeu configurar els ajustos d'oferta per a aquestes dimensions al nivell de grup d'anuncis.
  • Dispositius: mostra els ajustos d'oferta per als dispositius que vau triar en definir els ajustos: ordinadors, mòbils o tauletes.
  • Ubicacions: mostra els ajustos d'oferta per a les ubicacions que vau triar en definir l'ajust.

Més informació sobre els ajustos d'oferta per a anuncis d'hotel

Mètriques predeterminades

Les mètriques següents es mostren a la taula d'estadístiques:
Conversions El nombre de conversions que heu obtingut.
Cost/conv. El cost mitjà aproximat de cada conversió.
Perc. conv. La freqüència mitjana amb què un clic a l'anunci o un altre tipus d'interacció amb l'anunci generen una conversió.
Clics Quan algú ha fet clic a l'anunci.
Impr. Cada vegada que l'anunci s'ha mostrat al mòdul de reserves d'hotels.
CTR La freqüència amb què algú que ha vist l'anunci hi ha fet clic.
CPC mitjà L'import que se us cobra, de mitjana, quan algú fa clic al vostre anunci.
Cost És la despesa que heu tingut durant aquest període.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.