Använd rapportredigeraren för hotellannonser

Specifika hotellvärden finns i rapportredigeraren i Google Ads

Attributdata för hotellannonser finns nu i rapportredigeraren i Google Ads. Du kan välja mellan de tillgängliga mätvärdena för hotellattribut och bestämma hur informationen ska presenteras, sortera och filtrera informationen som du vill och välja bland olika format för att hämta eller skicka e-post till dina rapporter.

I den här artikeln går vi igenom de olika uppgifter du behöver utföra i rapportredigeraren när du skapar och bygger upp rapporter för hotellannonser.

Innan du börjar

Du kan lära dig att använda rapportredigeraren mer effektivt genom att läsa på om de olika delarna i verktyget.

Skapa en rapport

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rapportikonen högst upp till höger i kontot. Välj sedan Rapporter.
  3. Klicka på plusknappen högst upp till vänster och välj den typ av rapport som du vill skapa.
  4. Visa den tillgängliga listan över hotellattribut på sidmenyn till höger.
  5. Dra rutor till arbetsytan och släpp dem i de blåmarkerade områdena. Hyllan uppdateras automatiskt och din data syns på arbetsytan.

Tips! Sortera, filtrera och ladda ned rapporter

Med rapportredigeraren kan du sortera, filtrera, ladda ner, spara och dela en rapport.

Relaterade länkar

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.