Brug værktøjet til rapportredigering til hotelannoncer

Du kan finde specifikke hotelmetrics i værktøjet til rapportredigering i Google Ads

Attributdata fra hotelannoncer er nu tilgængelige i værktøjet til rapportredigering i Google Ads. Du kan vælge mellem de tilgængelige metrics for hotelattributter og måden, de vises på, sortere og filtrere dataene efter behov og vælge blandt en række formater til download eller mail af dine rapporter.

I denne artikel gennemgås de forskellige opgaver, du skal udføre i værktøjet til rapportredigering, når du opretter og sammensætter rapporter for hotelannoncer.

Før du begynder

Det er vigtigt at kende de forskellige dele af værktøjet til rapportredigering, så du kan bruge det effektivt.

Opret en rapport

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet øverst til højre på din konto, og vælg derefter Rapporter.
  3. Klik på plusknappen øverst til venstre på siden , og vælg derefter den type rapport, du vil oprette.
  4. Se den tilgængelige liste over hotelattributter på menuen til venstre.
  5. Træk felter ind på kanvasset, og slip dem i et af de blå fremhævede områder. Hylden opdateres automatisk, og kanvasset viser dine data.

Tip! Sortér, filtrer og download rapporter

Med værktøjet til rapportredigering kan du sortere, filtrere, downloade, gemme og dele en rapport.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.