Utilitzar l'editor d'informes per als anuncis d'hotel

Podeu trobar mètriques específiques d'hotels a l'editor d'informes de Google Ads

Les dades d'atributs d'anuncis d'hotel ja estan disponibles a l'editor d'informes de Google Ads. Podreu triar entre les mètriques disponibles per als atributs d'hotel i decidir com voleu que es presentin les dades, ordenar-les i filtrar-les com us sembli millor, i triar entre diversos formats per baixar els informes o enviar-los per correu electrònic.

En aquest article s'hi expliquen els diversos passos que cal seguir a l'editor d'informes per crear informes d'anuncis d'hotel.

Abans de començar

Familiaritzeu-vos amb les diferents parts de l'editor d'informes per utilitzar-lo de manera eficaç.

Crear un informe

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A l'extrem superior dret del compte, feu clic a la icona d'informes  i, a continuació, seleccioneu Informes.
  3. Feu clic al botó de més que hi ha a l'extrem superior esquerre de la pàgina i seleccioneu el tipus d'informe que voleu crear.
  4. Al menú de la dreta, consulteu la llista disponible d'atributs d'hotel.
  5. Arrossegueu els camps al llenç i deixeu-los anar en una de les àrees destacades en blau. El prestatge s'actualitza automàticament i el llenç mostra les vostres dades.

Consell: ordeneu, filtreu i baixeu els informes

Amb l'editor d'informes, podeu ordenar, filtrar, baixar, desar i compartir els informes.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.