Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

De Rapporteditor gebruiken voor hoteladvertenties

In de Rapporteditor van Google Ads vindt u specifieke hotelstatistieken

In de Rapporteditor van Google Ads zijn nu attributiegegevens voor hoteladvertenties beschikbaar. U kunt uit de beschikbare statistieken voor hotelkenmerken kiezen en bepalen hoe de gegevens worden gepresenteerd, gesorteerd en gefilterd. Bovendien heeft u keuze uit verschillende indelingen om uw rapporten te downloaden of te e-mailen.

In dit artikel komen de verschillende taken aan bod die u in de Rapporteditor uitvoert om rapporten voor hoteladvertenties te maken en samen te stellen.

Voordat u begint

Maak uzelf vertrouwd met de onderdelen van de Rapporteditor om deze effectief te gebruiken.

Een rapport maken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van uw account op het rapportage-icoon  en selecteer Rapporten.
  3. Klik in de linkerbovenhoek van de pagina op de plusknop  en selecteer het type rapport dat u wilt maken.
  4. Bekijk in het menu aan de rechterkant de lijst met beschikbare hotelkenmerken.
  5. Sleep tegels naar het canvas en zet ze neer in een van de blauw gemarkeerde gebieden. De plank wordt automatisch geüpdatet en op het canvas worden uw gegevens weergegeven.

Tip: rapporten sorteren, filteren en downloaden

Met de Rapporteditor kunt u rapporten sorteren, filteren, downloaden, opslaan en delen.

Gerelateerde links

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.