Se resultater oppnådd med hotellgrupper

Når du kan se hvilke resultater du oppnår med hotellgruppene dine, målt i beregninger som klikk og visninger, kan du finstemme budstrategiene og kampanjeadministrasjonen enda mer. Det kan blant annet være lurt å ha ulike bud på ulike hotellgrupper for å øke resultatene.

Se data om hotellgrupper i Google Ads

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Hotellgrupper i sidemenyen. Denne statistikken er tilgjengelig:
Klikk Hvor mange som har klikket på annonsen
Kostnad Hvor mye du brukte i denne perioden
Visninger Hvor mange ganger brukere har sett annonsen for det aktuelle hotellet
Hotellets gjennomsnittsverdi for potensielle salg Den gjennomsnittlige kostnaden for et opphold på et bestemt hotell (inkl. skatter og avgifter), basert på visningene som fører til klikk. Bare visninger som fører til klikk (fra en partner under auksjonen), inkluderes i denne gjennomsnittsverdien.
Kvalifiserte visninger for hoteller Det totale antallet visninger hotellannonsen din var kvalifisert for (dvs. at den deltok i auksjonen), basert på målrettingskriteriene i den valgte tidsperioden.
Visn.andel for Søk
Toppvisn.andel i Søkenettv.
Abs. toppvisn.andel i Søkenettv.
Tapt visn.andel i Søkenettv. (rang.)
Tapt toppvisn.andel i Søkenettv. (rang.)
Tapt abs. toppvisn.andel i Søkenettv. (rang.)
Disse verdiene angir hvor i Hotellannonser-bestillingsmodulen annonsene ble vist. Finn ut mer om visningsandelen for hotellannonser

Tips:

Hvis du ikke ser disse beregningene, kan du legge til kolonner i eller fjerne kolonner fra statistikktabellen.

Du kan også få data om søkeresultater hvis du bruker Google Ads API.

Linker til beslektet innhold

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.