Prestaties van hotelgroepen bekijken

Door de prestaties van je hotelgroepen te bekijken op basis van statistieken zoals klikken en vertoningen, kun je je campagnebeheer en biedstrategieën verder verfijnen. Je kunt bijvoorbeeld op verschillende manieren bieden voor verschillende hotelgroepen om de prestaties te verbeteren.

Gegevens voor hotelgroepen bekijken in Google Ads

1. Log in bij je Google Ads-account.
  2. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu. De volgende statistieken zijn beschikbaar:
Klikken Hoeveel reizigers er op je advertentie hebben geklikt.
Kosten Je uitgaven gedurende deze periode.
Vertoningen Het aantal keren dat gebruikers je advertentie voor een hotel hebben bekeken.
Gem. leadwaarde hotel De gemiddelde kosten van het verblijf in een specifiek hotel (inclusief belastingen en toeslagen) op basis van de vertoningen die resulteren in klikken. Alleen de vertoningen die resulteren in een klik (van een willekeurige partner in de veiling), worden meegenomen in het gemiddelde.
Geschikte vertoningen voor hotel Het totaal aantal keren dat je hoteladvertentie in aanmerking kwam voor weergave (d.w.z. deelnam aan de veiling) op basis van de targetingcriteria in de opgegeven periode.
Verton.perc. voor Zoeken
VP voor toppositie in Zoeken
VP voor absolute toppositie in Zoeken
Percentage verloren vertoningen in Zoeken (positie)
Percentage verloren vertoningen voor toppositie in Zoeken (positie)
Percentage verloren vertoningen voor abs. toppositie in Zoeken (positie)
Met deze statistieken wordt gemeten waar je advertenties zijn weergegeven in de boekingsmodule van hoteladvertenties. Meer informatie over het vertoningspercentage voor hoteladvertenties

Tips:

Als je deze statistieken niet ziet, kun je kolommen toevoegen aan of verwijderen uit de tabel met statistieken.

Als je de Google Ads API gebruikt, kun je ook query's indienen voor prestatiegegevens.

Relevante links

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.