Consultar el rendiment dels grups d'hotels

Consultar quin és el rendiment dels grups d'hotels a través de mètriques com els clics i les impressions us pot ajudar a definir millor la gestió de les campanyes i les estratègies d'ofertes. Per exemple, és possible que vulgueu fer ofertes diferents per a diversos grups d'hotels amb l'objectiu de millorar-ne el rendiment.

Consultar les dades dels grups d'hotels a Google Ads

1. Inicieu la sessió al vostre compte de Google Ads.
  2. Feu clic a l'opció Grups d'hotels del menú de pàgines. Disposeu de les estadístiques següents:
Clics El nombre de viatgers que han fet clic a l'anunci.
Cost La despesa que heu tingut durant aquest període.
Impressions El nombre de vegades que els usuaris han vist el vostre anunci d'hotel.
Valor mitjà dels contactes d'hotels Per a un hotel concret, el cost mitjà de l'estada (inclosos els impostos i les taxes), segons les impressions que generin clics. Només s'inclouen a la mitjana aquestes impressions (de qualsevol partner de la subhasta).
Impressions aptes d'hotel El nombre total d'oportunitats en què el vostre anunci d'hotel era apte per mostrar-se (és a dir, en què va entrar a la subhasta) en funció dels criteris de segmentació durant el període de temps especificat.
Quota d'impr. de cerca
Quota d'impr. de cerca part sup.
Quota d'impr. de cerca part més sup.
Quota d'impr. perdudes de cerca (rànquing)
Quota d'impr. perdudes de cerca part sup. (rànquing)
Quota d'impr. perdudes de cerca part més sup. (rànquing)
Aquestes mètriques mesuren la posició dels vostres anuncis al mòdul de reserves dels anuncis d'hotel. Més informació sobre la quota d'impressions per als anuncis d'hotel

Consells:

Si no veieu aquestes mètriques, podeu afegir o treure columnes a la taula d'estadístiques.

Si feu servir l'API de Google Ads, també podeu fer consultes sobre les dades de rendiment.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.