Slik finner reisende hotellannonser med link til bestillingssiden

1. Søk etter hoteller på Google

An example of how Hotel ads appear within Google Search

Når reisende søker etter hoteller på Google.com, kan de se en blanding av annonser (som har «Annonser»-merket) og kostnadsfrie linker til bestillingssider. Avhengig av det aktuelle søket kan det vises en hotellspesifikk del blant resultatene, med en liste over populære hotellresultater. Hvis reisende klikker på «Se [antall] hoteller»-linken (eller et hvilket som helst sted på kartet), får de se en mer fullstendig liste over resultater, med hotellbilder, -priser og -vurderinger samt et større kart over de aktuelle beliggenhetene.

Hvis de reisende søker etter et bestemt hotell, får de se informasjon om det aktuelle hotellet og bestillingslinker, slik at de kan bestille rom på de aktuelle datoene.

2. Detaljerte hotellresultater

Her ser du annonser for hotellpromotering i en liste over søkeresultater for hoteller på en datamaskin

Når reisende søker etter hoteller på Google.com og så klikker på «Se [antall] hoteller» (eller et hvilket som helst sted på kartet), får de se en mer fullstendig liste over resultater. Denne visningen inneholder både en liste og et kart over søkeresultater for hoteller, med navn, priser, bilder og vurderinger.

De reisende kan så filtrere resultatene etter innsjekkingsdato, belegg, pris, fasiliteter, merkevare, hotellklasse med mer.

Hvis de klikker på et hotell, blir de viderekoblet til hotellets detaljside.

3. Hotellers detaljsider og bestillingslinker

An example of a Hotel ads placesheet

På detaljsiden for et hotell finner du følgende:

• Informasjon om hotellet, for eksempel bilder, fasiliteter, kontaktinformasjon og brukeranmeldelser samt direktelinker til hotellets nettsted og veibeskrivelser.
  • En «bestillingsmodul» som har bestillingslinker for hotellet, hvor de reisende finner priser, belegg og linker til å bestille rom på de aktuelle datoene. Betalte linker til bestillingssiden inneholder «Annonser»-merket, og gratis linker til bestillingssiden vises under «Alle alternativer».

Når de reisende klikker på bestillingslinken for hoteller, blir de viderekoblet til et nettsted der de kan fullføre bestillingen.

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.