Hoe reizigers links van boekingspagina's voor hotels vinden

1. Door naar hotels te zoeken op Google

An example of how Hotel ads appear within Google Search

Als reizigers op Google naar een hotel zoeken, kunnen ze een combinatie zien van advertenties (met het label Advertenties) en gratis boekingslinks. Afhankelijk van de zoekopdracht kan een hotelspecifiek gedeelte worden getoond in de resultaten, met een lijst van de beste hotelresultaten. Als reizigers op de link '[aantal] hotel bekijken' klikken (of ergens anders op de kaart), worden ze naar een uitgebreidere lijst van resultaten geleid. Deze bevat foto's van hotels, beoordelingen, prijzen en een grotere kaart met de locaties van de hotels.

Als reizigers naar een specifiek hotel zoeken, krijgen ze informatie over dat hotel en links van boekingspagina's om een kamer te reserveren voor de geselecteerde datums.

2. Door uitgebreidere resultaten voor hotels te bekijken

Een illustratie van advertenties ter promotie van accommodaties die worden weergegeven in een lijst met zoekresultaten voor hotels op een desktop

Als reizigers op Google naar hotels zoeken en daarna op '[aantal] hotels bekijken' klikken (of ergens anders op de kaart), wordt er een uitgebreidere lijst van resultaten getoond. Deze weergave bevat zowel een lijst als een kaart met zoekresultaten voor hotels, met namen, foto's, prijzen en beoordelingen.

Reizigers kunnen de resultaten verder filteren op onder meer incheckdatum, aantal personen, prijs, voorzieningen, gebruikersbeoordeling, merk en hotelklasse.

Als reizigers op een hotel klikken, worden ze doorgestuurd naar de pagina met hotelgegevens.

3. Via de pagina met hotelgegevens en links van boekingspagina's

An example of a Hotel ads placesheet

De pagina met hotelgegevens bevat het volgende:

• Informatie over het hotel, zoals contactgegevens, voorzieningen, foto's en gebruikersreviews, plus rechtstreekse links naar de website van het hotel en de route naar het hotel.
  • Een boekingsmodule voor het hotel, die bestaat uit prijzen en links om een kamer in het hotel te boeken voor een specifieke incheckdatum en een bepaald aantal gasten per kamer. Betaalde links van boekingspagina's zijn voorzien van het label Advertenties en gratis boekingslinks worden vermeld onder Alle opties.

Als reizigers op een boekingslink van het hotel klikken, worden ze doorgestuurd naar een website om de boeking af te ronden.

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.