Om hotellpriser

När användare söker efter ett hotell på Google ser de foton, priser och annan information i hotellsökningsmodulen.

Priserna kan skickas via hotellannonser men också via funktionen för hotellpriser. Endast partner som väljer att använda hotellannonser kan lägga bud på bokningslänkar.

Hotellpriser kan användas som en del av en implementering av API:et för hotellannonser. Vi rekommenderar även att du arbetar med en integreringspartner för hotellprisfunktionen.

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.