Om hotellpriser

Når reisende søker etter hoteller på Google, får de se bilder, priser samt annen informasjon i modulen for hotellsøk.

Du kan sende inn disse prisene via hotellannonser, men også via funksjonen for hotellpriser. Det er imidlertid utelukkende partnere som er med i Hotellannonser, som kan by på bestillingslinker.

Hotellpriser kan også inngå i implementeringen av Hotel Ads API. Vi anbefaler også at du samarbeider med en tredjepartsintegrator om funksjonen for hotellpriser.

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.