Tietoja hotellien hinnoista

Kun käyttäjä hakee Googlesta hotellia, hän näkee hotellihakumoduulissa kuvia, hintoja ja muita tietoja.

Hintoja voi toimittaa joko Hotel Adsin tai hotellihintaominaisuuden kautta. Kuitenkin vain Hotel Adsia käyttävät kumppanit voivat tehdä hintatarjouksia varauslinkeistä.

Hotellihintoja voi käyttää osana Hotel Ads APIn määrityksiä. Suosittelemme myös käyttämään hotellihintaominaisuutta yhteistyössä kolmantena osapuolena toimivan integrointikumppanin kanssa.

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.