Om Hotelpriser

Når en rejsende søger efter et hotel på Google, kan vedkommende se billeder, priser og andre oplysninger i modulet til søgning efter hoteller.

Disse priser kan indsendes via Hotelannoncer, men de kan også indsendes via funktionen Hotelpriser. Det er dog kun de partnere, der deltager i Hotelannoncer, som kan byde på bookinglinks.

Hotelpriser kan bruges som en del af implementeringen af Hotelannoncer-API'en. Det anbefales også at samarbejde med en tredjepartsintegrator i forbindelse med funktionen Hotelpriser.

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.