Sobre la funció de preus dels anuncis d'hotel

Quan els usuaris cerquen un hotel a Google, poden veure'n les fotos i els preus, juntament amb altra informació, al mòdul de cerca d'hotels.

Aquests preus es poden enviar a través dels anuncis d'hotel, però també mitjançant la funció de preus. Ara bé, només poden fer ofertes per a enllaços de reserva els partners que participen en anuncis d'hotel.

Aquesta funció es pot utilitzar com a part de la implementació de l'API d'anuncis d'hotel. Una altra opció és recórrer als serveis d'un integrador extern.

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.