Krav til elementer i appkampanjer for engasjement

For at du skal oppnå best mulige resultater med appkampanjer for engasjement, er det viktig at du laster opp elementer av høy kvalitet for annonsene dine. Du har størst sjanse til å generere klikk med kampanjen din hvis du bruker overbevisende tekst, tiltalende bilder og interessante videoer. I denne artikkelen forklarer vi hvilke annonseelementer du må oppgi, og spesifikasjonene for hver elementtype.

Merk: Innhold du laster opp, kan bli utelatt, beskåret eller endret under selve annonseleveringen.

Krav til elementer

Elementtype Krav Anbefalinger
Tekst (obligatorisk)
  • Bruk minst to overskrifter og én beskrivelse.
  • Bruk tegnsetting i hvert tekstelement (se retningslinjene).
  • Gjør overskriftene og beskrivelsene så lange som mulig, men innenfor tegngrensen.
  • Sørg for at hvert tekstelement kan vises alene og har en tydelig attraktivitetsfaktor. Tekstelementene kan kombineres, så du bør skrive et separat budskap for hvert tekstelement. Budskap skal ikke gjentas.
Bilder (valgfritt)
  • Anbefalt bildestørrelse (i piksler):
    • 1200 x 1200
    • 1200 x 628
    • 1200 x 1500
  • Minimumsstørrelse:
    • 200 x 200
    • 600 x 314
    • 320 x 400
  • Du kan beskjære elementene innenfor ett av de tre støttede høyde/bredde-forholdene:
    • 1:1 (kvadrat)
    • 1,91:1 (liggende)
    • 4:5 (stående)
  • Avvik fra høyde/bredde-forhold i bilder må ikke overstige 1 %.
  • Maks filstørrelse er 5 MB.
    • Merk: Bilder i ethvert høyde/bredde-forhold kan lastes opp, så lenge de er innenfor størrelsesgrensen på 5 MB.
  • Ikke brukt tekst, med unntak av i logoer.
  • Bruk bilder som er relevante for handlingen brukeren skal utføre i appen, eller appens attraktivitetsfaktor.
Video (valgfritt)
  • Du kan ha maksimalt 20 videoer.
  • De skal sendes inn som en fullstendig YouTube-nettadresse.
  • Bruk videoer med en varighet på minst ti sekunder.
  • Last opp så mange videoer som mulig (maks. 20 per annonsegruppe), slik at det finnes flere alternativer som kan matches med ulike reklamer.

Linker til beslektet innhold