Itemvereisten voor app-campagnes voor engagement

Als u de beste resultaten wilt behalen met uw app-campagnes voor engagement, is het belangrijk om items van hoge kwaliteit te gebruiken voor uw advertenties. Met overtuigende tekst, aansprekende afbeeldingen en interessante video's genereert u waarschijnlijk meer klikken voor uw campagne. In dit artikel ziet u welke items u moet leveren en de specificaties voor elk type item.

Opmerking: Content kan worden verwijderd, bijgesneden of gewijzigd tijdens het advertentieweergaveproces.

Vereisten voor items

Itemtype Vereisten Aanbevelingen
Tekst (vereist)
  • Minimaal 2 koppen en 1 beschrijving
  • Elk tekstitem moet eindigen met interpunctie (zie beleidsrichtlijnen)
  • Maak koppen en beschrijvingen zo lang mogelijk, maar niet langer dan de tekenlimiet.
  • Zorg ervoor dat elk tekstitem op zichzelf duidelijk is en een duidelijke waardepropositie bevat. Tekstitems kunnen worden gecombineerd. Elk tekstitem moet dus een eigen boodschap hebben en mag niet worden herhaald.
Afbeeldingen (optioneel)
  • Aanbevolen afbeeldingsformaat (pixels):
    • 1200 x 1200
    • 1200 x 628
    • 1200 x 1500
  • Minimaal formaat
    • 200 x 200
    • 600 x 314
    • 320 x 400
  • U kunt de componenten bijsnijden in een van de 3 ondersteunde beeldverhoudingen.
    • 1:1 (vierkant)
    • 1,91:1 (liggend)
    • 4:5 (staand).
  • Afwijkingen van de beeldverhouding mogen niet meer dan 1% bedragen
  • Maximale bestandsgrootte: 5 MB
    • Opmerking: U kunt afbeeldingen van elke beeldverhouding uploaden, met de maximale grootte van 5 MB.
  • Geen tekst, behalve in logo's
  • Gebruik waar mogelijk afbeeldingen die relevant zijn voor de actie die de gebruiker uitvoert in uw app of voor de waardepropositie van de app.
Video (optioneel)
  • Maximaal 20 video's
  • Ingediend als een volledige YouTube-URL
  • Gebruik video's van minimaal 10 seconden
  • Upload zoveel mogelijk video's (maximaal twintig per advertentiegroep), zodat er meerdere opties zijn die aan verschillende advertenties kunnen worden gekoppeld