Om budgivning i appkampagner med fokus på engagement

Budgivning i appkampagner med fokus på engagement fungerer lidt anderledes end budgivning i appkampagner med fokus på installationer. Appkampagner med fokus på engagement har fokus på handlinger i appen, og du angiver et bud for apphændelser. Det kaldes for målpris pr. handling (Target CPA, target cost-per-action). Den giver dig mulighed for at vælge, hvor meget du i gennemsnit vil betale, for at en eksisterende bruger af din app fuldfører en handling i appen.

Når du angiver dit bud, oplyser du Google Ads om det gennemsnitlige beløb, du er villig til at betale, hver gang en person foretager en bestemt handling i appen. Nogle konverteringer koster mere end dit bud, og nogle koster mindre. Husk! Dit budget bruges til at maksimere antallet af handlinger i appen, som din annonce genererer. Hvis dit daglige budget er 3.000 DKK, og din mål-CPA er 100 DKK, går du efter at opnå mindst 30 handlinger pr. dag via dine annoncer.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du forsøger at opnå en konvertering i appen, der har en værdi på 100 DKK for din virksomhed. Dit bud bør ligge inden for intervallet 0-100 DKK, men ideelt set bør det ligge så tæt på værdien af den konkrete handling i appen som muligt. Hvis Google Ads kan levere konverteringer til en lavere pris end dit bud og stadig sikre, at du bruger hele dit budget, gør vi det.

Vi anbefaler derfor, at du:

• Vælger et dagligt budget, der er 15 gange større end din mål-CPA.
  • Justerer din mål-CPA efter værdien af de konverteringer, du optimerer til, og fastlægger den ud fra den faktiske CPA, du har opnået for hændelsen i appen.
    • Bemærk! Hvis din kampagne ikke får nok konverteringer, kan du prøve at øge dit mål-CPA-bud. Derved kan din annonce deltage i flere auktioner, så der kan indsamles flere data, hvilket gør det lettere for Google Ads at finde frem til den optimale løsning for din app.