Tulossuunnittelija

Jos muutokset markkinatilanteessa vaikuttavat sinuun, suosittelemme tekemään suunnitelmia viikkoperusteisesti kuukausien tai kvartaalien sijaan, kunnes markkinatilanne tasaantuu.

Tulossuunnittelijan ennusteita päivitetään päivittäin ja muokataan 7–10 edellisen päivän kausivaihtelun perusteella. Ennusteissa otetaan huomioon markkinatilanteen muutosten vaikutukset kyseisellä ajanjaksolla. Kausimalli on päivitetty siten, että siinä otetaan huomioon nykyinen markkinatilanne.

Tulossuunnittelijan avulla voit luoda mainontakuluja koskevia suunnitelmia ja arvioida, miten kampanjoiden muokkaaminen vaikuttaa tärkeimpiin mittareihin ja kokonaistuloksiin.

Tulossuunnittelijalla voit

• katsoa ennusteita, jotka koskevat kampanjoitasi
  • tutkia, millaisia vaikutuksia kampanjoiden asetusten muokkaamisella on
  • selvittää mahdollisuudet, joita tiettyihin sesonkeihin liittyy
  • muokata budjetteja, jotka liittyvät eri tileihin ja kampanjoihin.

Hyödyt

• Näet kampanjoidesi arvioidut kuukausi‑ ja kvartaalitulokset.
  • Saat ehdotuksia, joiden avulla kampanjasi voivat tuottaa parempia tuloksia samalla budjetilla.
  • Saat selville, miten kampanja-asetuksesi vaikuttavat mainontakuluihin ja tulostavoitteisiin.
  • Valitse konversiotavoite, jolle haluat luoda ennusteen.

Näin se toimii

Jotta ennusteet olisivat mahdollisimman tarkkoja, Tulossuunnittelija ottaa huomioon miljardeja hakulausekkeita, jotka päivittyvät yleensä 24 tunnin välein. Tulossuunnittelija simuloi osuvia mainoshuutokauppoja 7–10 viime päivän ajalta ja ottaa huomioon erilaisia muuttujia, kuten kausivaihtelun, kilpailijoiden toiminnan ja laskeutumissivun.

Simulaatioiden tekemisen ja datan keräämisen jälkeen Tulossuunnittelijan ennusteita verrataan kampanjoiden todellisiin tuloksiin ja ennusteita tarkennetaan Googlen tekoälyn avulla.

Konversiomäärä ennustetaan niiden konversiotyyppien perusteella, jotka olet valinnut Google Adsin tulosraporttien Konversiot-sarakkeeseen, tai konversiotavoitteen perusteella, jonka valitset uuden ennusteen luomisen yhteydessä. Lue lisää tilin, kampanjan ja mainosryhmän tuloksista.

Tulossuunnittelija on käytettävissä myös hallinnoijan tileillä.

Jos kampanjoillasi ei ole tarpeeksi konversioita ennusteen luomiseen mutta klikkauksia on riittävästi, näet konversioennusteet lisäämällä konversioprosentin manuaalisesti.

Vaatimukset

Tarkista alla olevista taulukoista, voitko käyttää Tulossuunnittelijaa kampanjoissasi.

Hakukampanjat

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Hintatarjousstrategia Kampanjassa on käytössä jokin seuraavista strategioista: manuaalinen klikkauskohtainen hinta (CPC), tehostettu klikkauskohtainen hinta, klikkausmäärän maksimointi, konversiomäärän maksimointi, konversioarvon maksimointi, tavoiteltu mainostuotto (ROAS-tavoite), toimintakohtainen hintatavoite (CPA-tavoite) tai impressio-osuustavoite.
Kesto Kampanja on ollut käynnissä vähintään 72 tuntia.
Viimeaikaiset klikkaukset Kampanja on saanut vähintään 3 klikkausta 7 viime päivän aikana.
Konversiomäärä Kampanja on saanut vähintään 3 konversiota 7 viime päivän aikana (jos kampanja keskittyy konversioihin).
Budjetti "Haun menetetyt impressiot prosentteina (budjetti)" on ollut 10 viime päivän aikana alle 5 % (vain impressio-osuustavoitetta käyttävät kampanjat).

Shopping-kampanjat (Älykkäät ja Vakiotyyppiset)

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Kesto Kampanja on ollut aktiivinen joka päivä, ja siihen on käytetty 10 viime päivän aikana vähintään 10 $.
Impressiomäärä Kampanja on saanut vähintään 100 impressiota 7 viime päivän aikana.
Konversiomäärä Kampanja on saanut vähintään 10 konversiota tai konversioarvoa 10 viime päivän aikana.
Budjetti

"Haun menetetyt impressiot prosentteina (budjetti)" on ollut 10 viime päivän aikana alle 5 % (vain ROAS-tavoitetta käyttävät Vakiotyyppiset Shopping-kampanjat).

Display-kampanjat (Älykkäät ja Vakiotyyppiset)

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Hintatarjousstrategia Kampanjan hintatarjousstrategiaa ei ole vaihdettu 7 viime päivän aikana.
Kesto

Kampanja on ollut käynnissä vähintään 7 päivän ajan.

Konversio- tai klikkausmäärä Kampanja on saanut vähintään 5 konversiota (tai 20 klikkausta, jos käytössä on klikkausmäärän maksimoiva strategia), ja mainontaan on käytetty 7 viime päivän aikana yli 10 $.
Budjetti Kampanja ei ole ollut viime aikoina budjetin rajoittama.

Kysynnän kasvatus -kampanjat

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Hintatarjousstrategia

Kampanjan hintatarjousstrategia ei ole vaihtunut 7 viime päivän aikana.

Käytössä on konversiomäärän maksimoiva tai toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoite) strategia.

Impressiomäärä

Kukin mainosryhmä on saanut vähintään 1 impression 7 viime päivän aikana.

Budjetti Kampanjassa on käytössä päiväbudjetti.
Tila Kampanja on aktiivinen (ei luonnos- tai kokeilutilassa), tai se on ollut keskeytettynä alle 7 päivää.
Konversiomäärä Kampanja on saanut vähintään 1 konversion 7 viime päivän aikana.

Sovelluskampanjat

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Hintatarjousstrategia

Kampanjan hintatarjousstrategiaa ei ole vaihdettu 10 viime päivän aikana.

Kampanjassa käytetään joko 1) sovellusasennusmainoksia ja asennuskohtaisen tavoitehinnan (CPI-tavoite) tai toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoite) strategiaa tai 2) sovelluksen käyttöön aktivoivia mainoksia ja toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoite) strategiaa.

Kesto Kampanja on ollut käynnissä vähintään 10 päivän ajan.
Konversiomäärä Kampanja on saanut vähintään 10 konversiota 10 viime päivän aikana.
Budjetti Kampanja ei ole ollut viime aikoina budjetin rajoittama.

Paikalliset kampanjat

Osa-alue

Kelpoisuusvaatimukset

Hintatarjousstrategia

Kampanja on optimoitu toimipistekäynneille.

Kampanjassa on riittävästi toimipistekäyntidataa 30 viime päivän ajalta.

Kampanjaa ei ole optimoitu vain puheluille tai reittiohjeille.

Kesto Kampanja on ollut käynnissä 30 viime päivän ajan.
Budjetti

Kampanjassa ei käytetä jaettuja budjetteja.

Keskimääräinen päiväkohtainen käyttösumma on ollut 30 viime päivän aikana vähintään 500 $.

Huom. Paikallisten kampanjoiden kelpoisuusvaatimukset koskevat myös päivitettyjä Paikallisia kampanjoita, joiden yhteydessä pystyi aiemmin käyttämään Tulossuunnittelijaa. Näin voidaan varmistaa sujuva päivityskokemus.

Videokampanjat

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Hintatarjousstrategia

Kampanjan hintatarjousstrategia ei ole vaihtunut 3 viime päivän aikana.

Käytössä on konversiomäärän maksimoiva tai toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoite) strategia.

Kampanjamuoto on TrueView for Action tai Aktivoiva videokampanja.

Konversiomäärä Kampanja on saanut vähintään 5 konversiota, ja siihen on käytetty 7 viime päivän aikana vähintään 10 $.
Budjetti

Käytössä on päiväbudjetti.

Kampanjassa ei käytetä jaettuja budjetteja.

Tila Kampanja on aktiivinen, eikä se ole luonnos- tai kokeilutilassa.

Maksimitulokset-kampanjat

Osa-alue Kelpoisuusvaatimukset
Hintatarjousstrategia

Kampanjan hintatarjousstrategia ei ole vaihtunut 7 viime päivän aikana.

Kampanjassa käytetään jaettua budjettia hintatarjousstrategioille, joilla on tavoite.

Kesto

Kampanja on aktiivinen, tai se on keskeytetty alle 7 päiväksi.

Kampanja ei ole luonnos- tai kokeilutilassa.

Konversio- tai klikkausmäärä

Kampanjan hintatarjousstrategiana käytetään konversiomäärän maksimointia (hintatarjousten kanssa tai ilman) tai konversioarvon maksimointia (hintatarjousten kanssa tai ilman).

Kampanja on saanut vähintään 10 impressiota, 3 interaktiota, 1 konversion ja 1 konversioarvon (konversioarvoja käyttävissä kampanjoissa) 7 viime päivän aikana.

Budjetti Kampanjassa on käytössä päiväbudjetti.

Ei-hyväksyttävät kampanjat

Kampanjan asetuksista tai tilasta riippuen sitä ei välttämättä voi käyttää Tulossuunnittelijassa. Tämä koskee seuraavia tilanteita:

• Kampanjaa on muutettu niin, että se täyttää kelpoisuusvaatimukset, mutta uudet asetukset ovat olleet voimassa alle 10 päivää.
  • Kampanja on luonnos- tai kokeilutilassa.
  • Kampanja on poistettu.