Om Effektivitetsplanlægger

Hvis du er påvirket af ændringer på markedet, anbefaler vi, at du planlægger ugentligt i stedet for månedligt eller kvartalsvist, indtil markederne stabiliseres.

Prognoser i Effektivitetsplanlægger opdateres dagligt og er baseret på de seneste syv til ti dage (justeret for sæsonudsving). Dine prognoser tager højde for eventuelle påvirkninger som følge af markedsændringer i denne periode. Vi har opdateret vores sæsonbetonede model for at tage højde for de aktuelle markedsforhold.

Med værktøjet Effektivitetsplanlægger kan du oprette planer for annonceringsforbrug og vurdere, hvilken indvirkning ændringer af kampagner kan have på vigtige metrics og den samlede effektivitet.

Ved hjælp af Effektivitetsplanlægger kan du gøre følgende:

• Få adgang til prognoser for dine kampagner.
  • Undersøge resultaterne ved at justere kampagneindstillingerne.
  • Forstå mulighederne i sæsonperioder.
  • Administrere budgetter på tværs af konti og kampagner.

Fordele

• Gennemgå dine kampagners forventede månedlige og kvartalsvise effektivitet.
  • Få forslag til, hvordan du kan gøre dine kampagner mere effektive uden at bruge flere penge.
  • Find ud af, hvilken indvirkning ændringer af dine kampagneindstillinger har på dine mål med hensyn til forbrug og effektivitet.
  • Vælg det specifikke konverteringsmål, der skal udarbejdes en prognose for.

Sådan fungerer det

For at gøre prognoserne så præcise som muligt tages der med Effektivitetsplanlægger højde for flere milliarder søgeforespørgsler, og dataene opdateres normalt hver 24. time. Med Effektivitetsplanlægger foretages der simulering af relevante annonceauktioner inden for de seneste 7-10 dage, herunder variabler såsom sæsonudsving, konkurrentaktivitet og landingsside.

Når der er kørt simuleringer og indsamlet data, foretages der måling af præcisionen for prognoser fra Effektivitetsplanlægger ved at sammenligne den simulerede kampagneeffektivitet med den faktiske effektivitet, og prognoserne finjusteres ved brug af Googles AI-teknologi.

Prognoserne for antal konverteringer er baseret på konverteringstyperne i kolonnen "Konverteringer" i dine Google Ads-effektivitetsrapporter eller det konverteringsmål, du vælger, når du opretter en ny prognose. Få flere oplysninger om effektivitet på konto-, kampagne- og annoncegruppeniveau

Effektivitetsplanlægger er også tilgængelig for managerkonti.

Hvis dine kampagner ikke har genereret nok konverteringer til, at der kan oprettes en prognose, men der er opnået et tilstrækkeligt antal klik, kan du angive en konverteringsrate manuelt for at få adgang til konverteringsprognoser.

Krav

Se nedenstående tabeller for at finde ud af, om dine kampagner er kvalificerede til brug af Effektivitetsplanlægger.

Søgekampagner

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Budstrategi Der skal bruges en budstrategi baseret på manuel pris pr. klik (CPC, cost-per-click), udvidet CPC, maks. antal klik, maks. antal konverteringer, maks. konverteringsværdi, mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend), målpris pr. handling (CPA, cost-per-action) eller budgivning baseret på måleksponeringsandel
Kørselstid Kampagnen skal have været kørt i mindst 72 timer
Antal nyligt opnåede klik Der skal være opnået mindst 3 klik via kampagnen inden for de seneste 7 dage
Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer Der skal være opnået mindst 3 konverteringer via kampagnen inden for de seneste 7 dage (hvis kampagnen har fokus på konverteringer)
Budget Mistet IS, dvs. tabt eksponeringsandel, på Søgenetværket (budget) skal være under 5 % for de seneste 10 dage (kun kampagner med budgivning baseret på måleksponeringsandel)

Shopping-kampagner (Smart-kampagner og standardkampagner)

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Kørselstid Kampagnen skal have været aktiv hver dag med et minimumsforbrug på 10 USD inden for de seneste 10 dage
Minimumskrav med hensyn til antal eksponeringer Der skal være opnået mindst 100 eksponeringer via kampagnen inden for de seneste 7 dage
Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer Der skal være opnået mindst 10 konverteringer og/eller konverteringsværdi via kampagnen inden for de seneste 10 dage
Budget

Kun Standard Shopping-kampagner med budgivning baseret på mål-ROAS: Mistet IS, dvs. tabt eksponeringsandel, på Søgenetværket (budget) skal være under 5 % for de seneste 10 dage

Displaykampagner (Smart-kampagner og standardkampagner)

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Budstrategi Der må ikke være skiftet budstrategi for kampagnen inden for de seneste 7 dage
Kørselstid

Kampagnen skal have været kørt i mindst 7 dage

Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer eller klik Der skal være opnået mindst 5 konverteringer (eller 20 klik, hvis budstrategien er "Maksimér antal klik") via kampagnen med et forbrug på over 10 USD inden for de seneste 7 dage
Budget Kampagnen må ikke have været begrænset af budgettet for nylig

Demand Gen-kampagner

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Budstrategi

Der må ikke være skiftet budstrategi inden for de seneste 7 dage

Budstrategien skal være "Maksimér antal konverteringer" eller målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action)

Minimumskrav med hensyn til antal eksponeringer

Der skal være opnået mindst 1 eksponering for alle annoncegrupper inden for de seneste 7 dage

Budget Der skal bruges daglige budgetter
Tilstand Kampagnen skal være aktiv (ikke i udkast- eller eksperimenttilstand) eller have været sat på pause i færre end 7 dage
Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer Der skal være opnået mindst 1 konvertering via kampagnen inden for de seneste 7 dage

Appkampagner

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Budstrategi

Der må ikke være skiftet budstrategi for kampagnen inden for de seneste 10 dage

Der skal bruges annoncer for appinstallation med budstrategien målpris pr. installation (tCPI, target cost-per-install) eller målpris pr. handling eller annoncer for appengagement med budstrategien målpris pr. handling

Kørselstid Kampagnen skal have været kørt i mindst 10 dage
Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer Der skal være opnået mindst 10 konverteringer via kampagnen inden for de seneste 10 dage
Budget Kampagnen må ikke have været begrænset af budgettet for nylig

Lokale kampagner

Kvalifikationsfaktor

Kvalifikationskrav

Budstrategi

Der skal optimeres til butiksbesøg

Der skal være registreret en tilstrækkelig mængde data om butiksbesøg inden for de seneste 30 dage

Der må ikke kun optimeres til opkald eller rutevejledninger

Kørselstid Kampagnen skal have været aktiv i de seneste 30 dage
Budget

Der må ikke bruges delte budgetter

Der skal i gennemsnit være brugt mindst 500 USD pr. dag på kampagnen inden for de seneste 30 dage

Bemærk! For at sikre en problemfri opgradering skal kvalifikationskravene til lokale kampagner fortsat overholdes for opgraderede lokale kampagner, der tidligere har kunnet udarbejdes prognoser for i Effektivitetsplanlægger.

Videokampagner

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Budstrategi

Der må ikke være skiftet budstrategi inden for de seneste 3 dage

Budstrategien skal være "Maksimér antal konverteringer" eller målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action)

Formatet skal være TrueView for Action-kampagne eller videokampagne med handling

Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer Der skal være opnået mindst 5 konverteringer via kampagnen og brugt mindst 10 USD på den inden for de seneste 7 dage
Budget

Der skal bruges daglige budgetter

Der må ikke bruges delte budgetter

Tilstand Kampagnen skal være aktiv og ikke i udkast- eller eksperimenttilstand

Performance Max-kampagner

Kvalifikationsfaktor Kvalifikationskrav
Budstrategi

Der må ikke være skiftet budstrategi inden for de seneste 7 dage

Der skal bruges et delt budget, hvis der anvendes en budstrategi med et mål

Kørselstid

Kampagnen skal være aktiv og må ikke have været sat på pause i en periode på 7 dage eller længere tid

Kampagnen må ikke være i udkast- eller eksperimenttilstand

Minimumskrav med hensyn til antal konverteringer eller klik

Budstrategien skal være "Maksimér antal konverteringer" (med eller uden bud) eller "Maksimér konverteringsværdi" (med eller uden bud)

Der skal være opnået mindst 10 eksponeringer, 3 interaktioner, én konvertering og én konverteringsværdi (hvis der er tale om en konverteringsværdirelateret kampagne) via kampagnen inden for de seneste 7 dage

Budget Der skal bruges daglige budgetter

Ikke-kvalificerede kampagner

Hvorvidt en kampagne er kvalificeret til brug af Effektivitetsplanlægger, afhænger af indstillingerne for den og dens tilstand. Hvis et eller flere af følgende kriterier er opfyldt for din kampagne, er den ikke kvalificeret til brug af Effektivitetsplanlægger:

• Kampagnen er blevet ændret med henblik på opfyldelse af kvalifikationskravene, men den har været kørt i under 10 dage med nye indstillinger
  • Kampagnen er i udkast- eller eksperimenttilstand
  • Kampagnen er blevet slettet