Sobre el Planificador de rendiment

Si els canvis del mercat afecten el vostre negoci, us recomanem que feu planificacions setmanals en lloc de mensuals o trimestrals fins que els mercats s'estabilitzin.

Les previsions del Planificador de rendiment s'actualitzen diàriament i es basen en els 7-10 darrers dies, a més d'ajustar-se segons l'estacionalitat. Les previsions tindran en compte els efectes dels canvis del mercat durant aquest període de temps. Hem actualitzat el model de temporada perquè contempli les condicions actuals del mercat.

El Planificador de rendiment és una eina que us permet crear plans per a la despesa publicitària i avaluar com poden afectar els canvis en les campanyes les mètriques clau i el rendiment general.

Amb el Planificador de rendiment, podeu:

• Accedir a les previsions de les vostres campanyes.
  • Explorar els resultats ajustant la configuració de la campanya.
  • Entendre les oportunitats dels períodes de temporada.
  • Gestionar els pressupostos de tots els comptes i campanyes.

Avantatges

• Reviseu la previsió de rendiment mensual i trimestral de les campanyes.
  • Obteniu suggeriments que us poden ajudar a millorar el rendiment de les campanyes amb la mateixa despesa.
  • Esbrineu com es veuen afectats els objectius de despesa i rendiment si canvieu la configuració de les campanyes.
  • Trieu l'objectiu de conversió específic per al qual voleu crear una previsió.

Com funciona

Per oferir-vos les previsions més precises possibles, el Planificador de rendiment té en compte milers de milions de consultes de cerca, que habitualment s'actualitzen cada 24 hores. El Planificador de rendiment simula les subhastes d'anuncis rellevants dels 7-10 darrers dies tenint en compte variables com ara l'estacionalitat, l'activitat de la competència o la pàgina de destinació.

Després d'executar les simulacions i de recollir les dades, la precisió de les previsions del Planificador de rendiment es mesura comparant-les amb el rendiment real que han tingut les campanyes, i la IA de Google es fa servir per ajustar les previsions.

Les conversions previstes es basen en els tipus de conversió que figuren a la columna "Conversions" dels informes de rendiment de Google Ads o en l'objectiu de conversió que trieu en crear una previsió nova. Més informació sobre el rendiment dels comptes, de les campanyes i dels grups d'anuncis

El Planificador de rendiment també està disponible per als comptes de gestor.

Si les campanyes no han tingut prou conversions perquè es creï una previsió, però sí que tenen clics suficients, podeu introduir manualment un percentatge de conversió per avaluar les previsions de conversions.

Requisits

Consulteu les taules següents per saber si les vostres campanyes són aptes per utilitzar el Planificador de rendiment.

Campanyes de cerca

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Estratègia d'oferta Fan servir les estratègies d'ofertes Cost per clic (CPC) manual, CPC millorat, Maximització de clics, Maximització de conversions, Maximització del valor de conversió, Retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu), Cost per acció objectiu (CPA objectiu) o Quota d'impressions objectiu.
Temps d'execució S'han estat publicant com a mínim durant 72 hores.
Clics recents Han obtingut com a mínim 3 clics durant els 7 darrers dies.
Mínim de conversions Han obtingut com a mínim 3 conversions durant els 7 darrers dies (en el cas de les campanyes que se centren en les conversions).
Pressupost Han obtingut una quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost) inferior al 5% en els 10 darrers dies (només les campanyes de quota d'impressions objectiu).

Campanyes de compres (intel·ligents i estàndard)

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Temps d'execució Han estat actives cada dia amb una despesa mínima de 10 € durant els 10 darrers dies.
Mínim d'impressions Han obtingut com a mínim 100 impressions durant els 7 darrers dies.
Mínim de conversions Han obtingut com a mínim 10 conversions o valors de conversió durant els 10 darrers dies.
Pressupost

Campanyes estàndard de compres de ROAS objectiu (només): han obtingut una quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost) inferior al 5% durant els 10 darrers dies.

Campanyes de display (campanyes intel·ligents i estàndard)

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Estratègia d'oferta No han canviat les estratègies d'oferta en els 7 darrers dies.
Temps d'execució

S'han estat publicant durant 7 dies o més.

Mínim de conversions o de clics Han obtingut com a mínim 5 conversions (o 20 clics en el cas de les campanyes de maximització de clics) i han generat més de 10 € de costos durant els 7 darrers dies.
Pressupost Recentment no han tingut un pressupost limitat.

Campanyes de generació de demanda

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Estratègia d'oferta

No han canviat l'estratègia d'oferta en els 7 darrers dies.

Fan servir una estratègia d'oferta Maximització de conversions o Cost per acció objectiu (CPA objectiu).

Mínim d'impressions

Tots els grups d'anuncis tenen almenys 1 impressió en cadascun dels 7 darrers dies.

Pressupost Utilitzen pressupostos diaris.
Estat Les campanyes han d'estar actives (no en estat d'esborrany ni d'experiment) o han d'haver estat en pausa durant menys de 7 dies.
Mínim de conversions Han obtingut com a mínim 1 conversió en els 7 darrers dies.

Campanyes d'aplicacions

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Estratègia d'oferta

No han canviat les estratègies d'oferta durant els 10 darrers dies.

Fan servir anuncis d'instal·lació d'aplicacions amb les estratègies d'ofertes Cost per instal·lació (CPI) objectiu, Cost per acció (CPA) objectiu, o bé anuncis d'implicació amb una aplicació amb l'estratègia d'ofertes Cost per acció (CPA) objectiu.

Temps d'execució S'han estat publicant durant 10 dies o més.
Mínim de conversions Han obtingut com a mínim 10 conversions en els 10 darrers dies.
Pressupost Recentment no han tingut un pressupost limitat.

Campanyes locals

Factor d'idoneïtat

Requisits d'idoneïtat

Estratègia d'oferta

Optimitzen les visites a la botiga.

Han d'haver obtingut prou dades de visites a la botiga durant els 30 darrers dies.

No optimitzen només les trucades o les indicacions.

Temps d'execució Han estat actives durant els 30 darrers dies.
Pressupost

No utilitzen pressupostos compartits.

Han d'haver tingut una despesa diària mitjana de 500 € o més durant els 30 darrers dies.

Nota: les campanyes locals actualitzades que abans tenien accés al Planificador de rendiment continuaran subjectes als requisits d'idoneïtat de les campanyes locals per garantir una experiència fluida durant el procés d'actualització.

Campanyes de vídeo

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Estratègia d'oferta

No han canviat l'estratègia d'oferta en els 3 darrers dies.

Fan servir una estratègia d'oferta Maximització de conversions o CPA objectiu.

Tenen el format TrueView for Action o de campanya d'acció de vídeo.

Mínim de conversions Han obtingut com a mínim 5 conversions i gastat 10 € durant els 7 darrers dies.
Pressupost

Utilitzen pressupostos diaris.

No utilitzen pressupostos compartits.

Estat Les campanyes han d'estar actives; no en estat d'esborrany o d'experiment.

Campanyes Màxim rendiment

Factor d'idoneïtat Requisits d'idoneïtat
Estratègia d'oferta

No han canviat l'estratègia d'oferta en els 7 darrers dies.

Fan servir un pressupost compartit per a les estratègies d'oferta amb un objectiu.

Temps d'execució

Han d'estar actives o han d'haver estat en pausa durant menys de 7 dies.

No han d'estar en l'estat d'esborrany o d'experiment.

Mínim de conversions o de clics

Utilitzen la maximització de conversions (amb ofertes o sense) o la maximització del valor de conversió (amb ofertes o sense).

Han obtingut com a mínim 10 impressions, 3 interaccions, 1 conversió i 1 valor de conversió (per a les campanyes relacionades amb el valor de conversió) durant els 7 darrers dies.

Pressupost Utilitzen pressupostos diaris.

Campanyes no aptes

Segons la configuració o l'estat de la campanya, pot ser que no sigui apta per utilitzar el Planificador de rendiment. No serà apta per utilitzar aquesta eina en els casos següents:

• S'ha canviat per complir els requisits d'idoneïtat, però fa menys de 10 dies que es publica amb la nova configuració.
  • Està en estat d'esborrany o d'experiment.
  • S'ha suprimit.