Finn annonse-ID-ene

Annonse-ID-en er et unikt nummer som brukes for å identifisere hver enkelt av annonsene i Google Ads-kontoen din.

Slik finner du annonse-ID-ene dine

1. Logg på Google Ads-kontoen din.

2. I menyen til venstre klikker du kampanjen med annonsene du vil finne ID-ene for.

3. Klikk på Annonser og utvidelser på sidemenyen.

4. I statistikktabellen finner du annonse-ID-en i «Annonse-ID»-kolonnen.

Slik legger du til «Annonse-ID»-kolonnen

Hvis du ikke ser «Annonse-ID»-kolonnen i tabellen, må du legge til denne kolonnen. Slik gjør du det:

1. Klikk på Kolonner-ikonet Kolonner ovenfor statistikktabellen.

2. Velg Endre kolonner fra rullegardinmenyen.

3. Klikk på Attributter.

4. Merk av ved siden av Annonse-ID.

5. Klikk på Bruk.

Deretter ser du «Annonse-ID»-kolonnen i tabellen.