Finn annonse-ID-ene

Annonse-ID-en er et nummer som brukes for å identifisere hver enkelt av annonsene i Google Ads-kontoen din.

Slik finner du annonse-ID-ene dine

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og elementer i sidemenyen til venstre, og klikk så på Annonser.
  3. I statistikktabellen finner du annonse-ID-en i «Annonse-ID»-kolonnen.

Hvis du ikke ser «Annonse-ID»-kolonnen i tabellen, må du legge til denne kolonnen. Slik gjør du det:

Slik legger du til «Annonse-ID»-kolonnen

1. Klikk på kolonneikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads ovenfor statistikktabellen.
  2. Velg Endre kolonner på rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Attributter.
  4. Merk av for «Annonse-ID».
  5. Klikk på Bruk.

Deretter ser du «Annonse-ID»-kolonnen i tabellen.