Uw advertentie-ID zoeken

Uw advertentie-ID is een nummer dat kan worden gebruikt om elke advertentie in uw Google Ads-account te identificeren.

Uw advertentie-ID bekijken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies en daarna op Advertenties.
  3. In de tabel met statistieken vindt u de advertentie-ID in de kolom Advertentie-ID.

Als u de kolom Advertentie-ID niet ziet in de tabel, kunt u de kolom met de volgende stappen aan de tabel toevoegen:

De kolom Advertentie-ID toevoegen

1. Klik op het icoon Kolommen Een afbeelding van het Google Ads-kolommenicoon boven de tabel met statistieken.
  2. Selecteer Kolommen aanpassen in het dropdownmenu.
  3. Klik op Kenmerken.
  4. Vink het vakje naast Advertentie-ID aan.
  5. Klik op Toepassen.

U ziet de kolom Advertentie-ID nu in de tabel.