Uw advertentie-ID zoeken

Uw advertentie-ID is een uniek nummer dat kan worden gebruikt om elke advertentie in uw Google Ads-account te identificeren.

Uw advertentie-ID weergeven

1. Log in op uw Google Ads-account.

2. Klik in het menu aan de linkerkant op de campagne met de advertenties waarvoor u ID's wilt zoeken.

3. Klik in het paginamenu op Advertenties en extensies.

4. In de tabel met statistieken vindt u de advertentie-ID in de kolom Advertentie-ID.

De kolom Advertentie-ID toevoegen

Als de kolom Advertentie-ID niet in de tabel wordt weergegeven, kunt u de kolom met de volgende stappen aan de tabel toevoegen:

1. Klik op het pictogram Kolommen Kolommen boven de tabel met statistieken.

2. Selecteer Kolommen aanpassen in het dropdownmenu.

3. Klik op Kenmerken.

4. Vink het vakje naast Advertentie-ID aan.

5. Klik op Toepassen.

De kolom Advertentie-ID wordt nu in de tabel weergegeven.