Trobar l'identificador d'anunci

L'identificador d'anunci és un número que es pot utilitzar per identificar cadascun dels anuncis del compte de Google Ads.

Com es pot veure l'identificador d'anunci

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i recursos i, tot seguit, a Anuncis.
  3. A la taula d'estadístiques, trobareu l'identificador d'anunci a la columna "Identificador d'anunci".

Si no veieu la columna "Identificador d'anunci" a la taula, seguiu aquestes instruccions per afegir-la:

Com es pot afegir la columna "Identificador d'anunci"

1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  2. Al menú desplegable, seleccioneu Modifica les columnes.
  3. Feu clic a Atributs.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció Identificador d'anunci.
  5. Feu clic a Aplica.

Ara ja podeu veure la columna "Identificador d'anunci" a la taula.