Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw advertentie-ID zoeken

Uw advertentie-ID is een nummer dat kan worden gebruikt om elke advertentie in uw Google Ads-account te identificeren.

Uw advertentie-ID bekijken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies en daarna op Advertenties.
  3. In de tabel met statistieken vindt u de advertentie-ID in de kolom Advertentie-ID.

Als u de kolom Advertentie-ID niet ziet in de tabel, kunt u de kolom met de volgende stappen aan de tabel toevoegen:

De kolom Advertentie-ID toevoegen

1. Klik op het icoon Kolommen Een afbeelding van het Google Ads-kolommenicoon boven de tabel met statistieken.
  2. Selecteer Kolommen aanpassen in het dropdownmenu.
  3. Klik op Kenmerken.
  4. Vink het vakje naast Advertentie-ID aan.
  5. Klik op Toepassen.

U ziet de kolom Advertentie-ID nu in de tabel.