Meer conversies tijdens de feestdagen genereren met de nieuwste functies voor display-advertenties

18 december 2018

Aangezien 61 procent van de kopers interesse heeft om tijdens het feestdagenseizoen producten van nieuwe verkopers te kopen, is het belangrijk dat uw display-campagnes hiervoor correct zijn ingesteld. We bieden u drie nieuwe manieren om meer conversies te genereren, zodat u een maximaal rendement op uw investering kunt behalen nu mensen druk aan het winkelen zijn voor de feestdagen.

Meer klanten bereiken met hetzelfde budget

Marketeers verhogen biedingen vaak aan het eind van een maand of campagne om hun budget optimaal te benutten. Dit proces kan tijdrovend zijn en de resultaten zijn vaak onvoorspelbaar. Daarom hebben we een tool voor doelgroepuitbreiding ontwikkeld. Hiermee kunt u uw bereik uitbreiden om meer conversies te genereren tegen dezelfde gemiddelde kosten per acquisitie (CPA).

Op basis van uw feedback introduceren we verbeteringen van deze tool. U kunt uw doelgroepbereik nu gedetailleerder vergroten of verkleinen en schattingen van wekelijkse vertoningen bekijken op basis van uw selectie. Verplaats de schuifregelaar om te zien hoeveel meer vertoningen u kunt genereren met vergelijkbare prestaties. Klik vervolgens op Opslaan.

Instellingen voor targetuitbreiding

Nieuwe instellingen voor doelgroepuitbreiding voor display-campagnes

Adverteerders die deze tool gebruiken om de prestaties van hun display-campagnes te verbeteren, hebben tot vijftig procent meer conversies gegenereerd tegen dezelfde investering.1

De juiste producten onder de aandacht van nieuwe klanten brengen

We hebben onlangs dynamische acquisitie geïntroduceerd waarmee u het juiste product op schaal onder de aandacht van de juiste klanten kunt brengen. Ter vergelijking: bij dynamische remarketing worden producten aan klanten getoond op basis van hun eerdere interacties met uw website. Bij dynamische acquisitie wordt uw productfeed gebruikt om relevante producten aan kopers weer te geven op basis van hun eerdere interacties op Google en andere uitgeverssites.

Via machine learning evalueert Google Ads de prestaties van de producten in uw feed om te bepalen welke het relevantst zijn voor de interesses van een gebruiker en waarschijnlijk leiden tot conversies, zelfs als een gebruiker nog nooit uw site heeft bezocht. Als u dynamische acquisitie wilt toevoegen, koppelt u een bestaande productfeed aan uw campagne in het Display Netwerk.

Adverteerders die een feed hebben gekoppeld aan hun display-campagne, behalen gemiddeld twintig procent meer rendement op hun investering.2

Meer ideale klanten bereiken

Als u een grote productvoorraad heeft of een breed scala aan klanten wilt bereiken in het nieuwe jaar, kunt u met aangepaste intentiedoelgroepen heel goed tijd besparen en tegelijk de meest specifieke doelgroepen bereiken. Geef zoekwoorden, URL's of apps op, dan biedt Google aanbevolen segmenten die u aan uw campagne kunt toevoegen.

U kunt nog meer tijd besparen door te kiezen uit duizenden nieuwe segmenten, die automatisch worden gemaakt op basis van uw account. Door deze segmenten te gebruiken, zoals lokale items of elektronica, hoeft u geen honderden of zelfs duizenden zoekwoorden te beheren om de juiste klanten te bereiken.

Aangepaste intentiedoelgroepen

Kies uit duizenden automatisch gemaakte segmenten met 'Aangepaste intentiedoelgroepen'

Gepost door Tris Warkentin, Product Manager, Display Ads

1. Interne gegevens van Google voor één conversieperiode (volgens de instellingen voor het bijhouden van conversies van adverteerders, bijv. dertig dagen). Wereldwijd, november 2018.
2. Interne gegevens van Google. Wereldwijd, september 2017. Dit is geen garantie voor verbeterde prestaties.