Nieuw: betalen voor conversies in display-campagnes

13 december 2018

Vanaf vandaag kunt u ervoor kiezen om te betalen voor conversies in plaats van klikken wanneer u display-campagnes gebruikt. Als u betaalt voor conversies, betaalt u alleen wanneer klanten conversies genereren op uw website of in uw app. U betaalt nooit meer dan uw doelkosten per actie (CPA).

Bijvoorbeeld: uw doel-CPA € 10 is en in het weekend heeft u dertig conversies gegenereerd. U betaalt dan precies € 300, met een werkelijke CPA van € 10. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor klikken of vertoningen.

De optie om te betalen voor conversies is alleen beschikbaar wanneer u doel-CPA gebruikt voor display-campagnes. Ga naar het Helpcentrum om aan de slag te gaan.

Betalen voor conversies

Betaal voor conversies in de gebruikersinterface van Google Ads.

Gepost door Brent Besson, Product Manager, Google Ads